Kindertaarten Sfeerfoto

Voetbal Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Voetbal Taart bestellen

3D Voetbal Taart
25 personen
4.14/5 sterren (7)
64.95
Voetbal Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95
Ajax Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (7)
vanaf
19.95
Ajax Taart
3 varianten
4.89/5 sterren (19)
vanaf
44.95
Voetbal Taart
3 varianten
4.78/5 sterren (98)
vanaf
44.95

De meest bekende sport ter wereld is natuurlijk voetbal. De sport waar het team bestaande uit 10 veldspelers en 1 keeper de bal in het goal van de tegenstander moet proberen te scoren. Vandaag de dag wordt deze sport zelfs op professioneel niveau gespeeld en zijn vele bekende voetballers en clubs een ware inspiratiebron voor jong en oud. In Nederland zijn er verschillende niveaus waar de balsport gespeeld wordt. Zo heb je bijvoorbeeld de eredivisie waar 18 professionele clubs in spelen, de eerste divisie waar 20 clubs in meedoen en de tweede divisie waar 18 clubs in spelen. Uiteraard zijn er ook veel amateurclubs waar vast iemand uit je omgeving graag een balletje trapt. Over het algemeen wordt voetbal echt als een sport gezien voor mannen, maar de vrouwen kunnen er ook zeker wat van! Omdat deze sport zo immens populair is kunnen de voetbaltaarten in ons assortiment natuurlijk niet ontbreken!

Soorten

In totaal bieden wij vijf verschillende voetbaltaarten aan in het assortiment. Alle vijf taarten hebben ieder een eigen opmaak en smaak, wat samen zorgt voor een breedt assortiment zodat er hopelijk voor iedereen een passende taart beschikbaar is. Zo bieden wij de 3D voetbal taart aan, de Amerikaanse voetbaltaart, de Amerikaanse Ajax taart, de Ajax slagroomtaart en de voetbal slagroomtaart.

3D Voetbal taart

Deze tweelaagse taart is gemaakt van fondant en van marsepein. De taart is zo ontworpen dat het net lijkt alsof het speelveld op een voetbal staat. Dit speelse effect is gecombineerd met een fantastische samenstelling van de decoratie en de smaak. De taart is gemaakt van wit fondant en marsepein in de kleur groen. Luchtige cake en heeft een heerlijke vulling van aardbeien slagroom. De combinatie van al deze smaken samen maakt dat de 3D voetbal taart een populaire taart is.

Voetbaltaart

Een taart in de vorm van een voetbalveld is natuurlijk een echte must voor op het verjaardagsfeestje. Is jouw zoon of dochter ook zo gek op een balletje trappen? Dan mag de eenlaagse Voetbal verjaardagstaart niet ontbreken. Deze voetbaltaart bestaat uit luchtige cake en heeft een smakelijke vulling van banketbakkersroom en verse slagroom. Rondom is de cake bedekt met fondant, wat crème en uiteraard airbrush om het groene veld na te maken.

Ajax taart

Ajax, een Nederlandse voetbalclub die in 1900 is opgericht in Amsterdam en tot vandaag de dag nog steeds gevestigd zit in de hoofdstad van Nederland. Ajax is al een aantal jaar de koploper qua voetbalclubs en heeft een mega grote fanclub opgebouwd door de jaren heen. Gezien de fanclub zo groot is, is er ook veel vraag naar een Ajax taart. Deze eenlaagse verjaardagstaart is gemaakt van luchtige cake, verse slagroom en banketbakkersroom volgens authentiek recept. 

Ajax slagroomtaart

Een alternatief van de Amerikaanse Ajax taart is de Ajax slagroomtaart. Deze verjaardagsslagroomtaart is wel overduidelijk een Ajax taart. De taart bestaat uit een laag en is gemaakt van luchtige cake. Verder heeft de taart een vulling van verse slagroom en friszoete vruchtenjam. Rondom is de taart versierd met gekleurde hagelslag en bovenop wat snoepgoed als spekjes en hartjes. Het logo van Ajax als print op de taart valt natuurlijk niet te missen.

Voetbal slagroomtaart

Ben je toch op zoek naar een neutrale voetbal taart? Dan hebben wij ook de Voetbal slagroomtaart opgenomen in het assortiment. Deze eenlaagse taart heeft een afbeelding van een voetbal voor een goal. De taart is gemaakt van luchtige cake en gevuld met frisse vruchten jam en verse slagroom. Bovenop is de taart versierd met snoepgoed als hartjes en spekjes en rondom is de taart volledig versierd met gekleurde hagelslag. 

Decoratie

Alle taarten hebben een eigen opmaak en decoratie. Het zou wel erg saai zijn als alle taarten er hetzelfde uitzien niet? De taarten zijn allemaal op een eigen manier gedecoreerd. Dit kan zijn met een eigen afbeelding, maar ook zeker snoepgoed of speeltjes. De 3D taart heeft decoratie dat gemaakt is van suiker en de Amerikaanse voetbal taart heeft juist weer plastic speelgoed voor op de taart. De Amerikaanse Ajaxtaart is onder andere voorzien van een vaantje, die bijvoorbeeld na het eten van de taart in de auto gehangen kan worden. Beide slagroomtaarten uit het assortiment zijn versierd met snoepgoed en een leuke afbeelding.

Personaliseren

Uiteraard net zoals bij al onze taarten is het ook zeker mogelijk om de taarten te personaliseren. Dit kan in de vorm van een tekst op de taart, een leuk kaartje, eigen afbeelding of zelfs een videoboodschap. Een leuke tekst voor op de taart kan bijvoorbeeld de naam + leeftijd van de jarige zijn. Tekst op het kaartje kan bijvoorbeeld een leuk gedichtje zijn, of kort maar krachtig alleen de naam van de afzender. De videoboodschap is andere koek! De besteller ontvangt een link na het plaatsen van de bestelling per e-mail. De persoonlijke videoboodschap kun je vervolgens uploaden via de link uit de mail. De jarige ontvangt een kaartje bij de bestelling en scant de QR die op het kaartje geprint is. Iedere telefoon met internet en een camera kan de videoboodschap tonen. Is dat niet leuk naar je lieve nichtje of neefje?

Themafeestje

Ook bieden wij verschillende soorten feestartikelen aan. Dit zodat het kinderpartijtje een groot feest zal worden. Het gemak van online bestellen is dat je niet alleen de taart kunt bestellen voor op de gewenste datum adres en tijd, maar ook leuke extra toevoegingen en dit allemaal in één bestelling. Denk hierbij aan een tafelkleed om de tafel te beschermen maar ook natuurlijk om het thema van het feestje duidelijk zichtbaar te maken. Verder heb je ook de mogelijkheid om leuke 3D voetbal bekers te bestellen, leuke borden in de vorm van een voetbalstadion en ronde voetbal servetten. 

Bezorging

Wij bieden de service dat je de taarten van maandag t/m vrijdag kunt afhalen, maar ook dat de taarten van maandag t/m zaterdag op het gehele vasteland binnen Nederland geleverd kunnen worden. Met een paar klikken op de knop kun je de door jouw bestelde taart en leuke extra’s op ieder gewenst adres in Nederland geleverd krijgen. Gekoeld tot aan de voordeur! Vandaag voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis. Uiteraard heb je de mogelijkheid om ook vooruit te bestellen. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende tijdvensters. In het door jouw gekozen tijdsvenster zal de bezorger de taart gekoeld bij je leveren.