Zakelijk taart bestellen

Heb je iets te vieren? Wil jij als bedrijf echt een indruk achterlaten die blijft hangen en kan leiden tot nieuwe samenwerkingen of orders? Stuur dan via BestelTaart.nl taart of gebak met jouw logo, foto of tekst. Al ons banket wordt ambachtelijk bereid en dat maakt ons enorm flexibel. Bespreek met ons je wensen en wij zorgen voor de rest. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Wij maken er geen punt van.

Zet jezelf op de taart

Of je nou een succesvolle samenwerking wilt vieren, de start van een nieuwe medewerker of een verjaardag. BestelTaart.nl heeft voor elke gelegenheid een passende traktatie. Personaliseer je taart met je eigen logo, afbeelding of persoonlijke boodschap. Wil je een kaartje toevoegen? Dit is eenvoudig via onze webshop te regelen.

Gekoeld bezorgd door heel Nederland

Wij maken alle taarten vers in onze eigen bakkerij. En dat proef je. Ook het vervoer is voor ons erg belangrijk. Daarom worden onze taarten met gespecialiseerd gekoeld vervoer bezorgd. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je de taart bezorgd wordt. Heb je meerdere adressen? Geen punt. Je kunt per artikel aangeven naar welk adres het gestuurd wordt. Bestel je voor 17:00 uur, dan kunnen we de volgende dag leveren.

Grote aantallen?

Heb je een grote bestelling en wil je eerst een offerte of betalen op basis van een factuur? Ook dat is geen punt. Stuur een berichtje naar sales@besteltaart.nl en we nemen snel contact met je op.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden

Hudson's Bay

Taart op maat

Wie jarig is trakteert! Voor Hudson's Bay vervaardigden wij deze spectaculaire taart. Een kleur- en smaakexplosie.

Petit Four

Petit four

Vezorgd de inwendige zakenrelatie met zorgvuldig opgemaakt Petit Fours met jouw bedrijfslogo, foto of tekst en klanten lopen letterlijk met je weg.

Banketletter

Sinterklaas

Geef collega's een ambachtelijk vervaardigde banketletter mee waar wij jouw logo of persoonlijke tekst op plaatsen. Heerlijk avondje is gekomen!

Chocoladeletter

Handgemaakte chocolade

Ook onze chocoladeletters zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en kunnen nog persoonlijker worden met jouw logo of boodschap. Bespreek met ons jouw wensen en wij zorgen voor de rest.

Kerstkrans

Kerstkrans

Stuur geen kerstkaart maar een kerstkrans met jouw logo, een foto of een wens. Laat de krans thuisbezorgen en jij hebt al voor een tongstrelend kerstmomentje gezorgd waar nog lang over gesproken wordt.

Mercedes

Gefeliciteerd

Ook jij kunt, net als Mercedes Benz een klant feliciteren met een aankoop. Winkelen maakt hongerig, niet waar?

Rijschool

Geslaagd

Na een spannend (rij)examen met een big smile thuiskomen om je succes gezamenlijk te vieren. Geef net als Rijschool Kennermerland een taart cadeau en zorg voor nieuwe kandidaten.