Taarten Sfeerfoto

Chocoladetaarten

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Chocoladetaart aanbod

Chocolade brownietaart
12 personen
4.33/5 sterren (6)
29.95
Chocoladetaart
3 varianten
4.57/5 sterren (403)
vanaf
24.95
Ronde Chocoladetaart
2 varianten
4.73/5 sterren (131)
vanaf
24.95

De luxe chocoladetaarten van BestelTaart.nl zijn een echte eyecatcher op ieder feestje. De taarten zijn verkrijgbaar met heerlijke toppings maar ook met foto, logo of tekst om jouw taart een persoonlijke touch te geven. De volle en romige smaak van de chocoladetaart is een favoriet bij iedere chocoladeliefhebber!

Chocoladetaart bestellen

De beste manier om uw verjaardag, jubileum of leven te vieren is met een mooie en heerlijke chocoladetaart van BestelTaart.nl. Je kan eenvoudig een chocoladetaart bestellen op de website. De chocoladetaarten zijn gekoeld wanneer ze vers en klaar voor u bij u thuis aankomen! We laten de taart bezorgen op jouw gewenste locatie. Bestel de taart op de site en maak je dan klaar om te genieten van jouw feestje.

Wat is een chocoladetaart?

Chocolade is voor velen een favoriete lekkernij. Chocoladetaarten kenmerken zich door het gebruik van cacaopoeder of gesmolten chocolade in de taart. Deze luxe taarten zijn heerlijk en vol van smaak. De chocoladesmaak kan terug komen in ieder element van de taart, chocolade cake, chocolade crèmevulling, een topping van chocolade ganache en ook nog eens chocolade toppings om het feestje compleet te maken. Voor chocoladeliefhebbers een perfecte match.

Soorten chocoladetaart

Er zijn vele soorten chocoladetaarten. De taarten van BestelTaart.nl wordt opgebouwd met verschillende lagen smeuïge chocoladecake met echte cacao. De taart, cake of vullingen kunnen gemaakt zijn van witte, melk of pure chocolade. Daarnaast kan je ook variëren met vullingen zoals een chocolade bavaroise of jam. Zo vind je altijd een chocoladetaart die voldoet aan jouw wensen. Om de taart af te maken wordt deze overgoten met een heerlijke ganache of andere toppings zoals vlokken of cacaopoeder. Er zijn oneindig veel mogelijkheden maar overal staat het lekkerste ingrediënten centraal: chocola!

Smaken chocoladetaart

Naast de traditionele chocoladetaarten zijn er ook al vele variaties op dit recept gemaakt. Chocolade en koekjes zijn altijd een heerlijke combinaties die zich uitstekend lenen voor bijzondere chocoladetaarten. Zo heb je bijvoorbeeld ook chocoladetaarten met kitkat, oreo en brownie. Bij BestelTaart.nl is er ook een heerlijke chocolade brownietaart met een harde koekbodem, cake en chocolade bavarois, afgemaakt met heerlijke chocoladevlokken langs de zijkant.

Formaten chocoladetaart

Geen feestje te groot of te klein voor een heerlijke chocoladetaart. De taarten van BestelTaart.nl zijn in vele maten verkrijgbaar. Je hebt een heerlijke brownietaart voor 12 personen. De vierkante chocoladetaart is zelfs verkrijgbaar voor 35 personen. Zo kan je altijd het juiste formaat taart vinden voor jouw hele gezelschap!