Kindertaarten Sfeerfoto

Woezel en Pip Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Woezel en Pip Taart bestellen

Woezel & Pip Taart
3 varianten
4.67/5 sterren (57)
vanaf
44.95
Woezel & Pip Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (1)
vanaf
19.95

De voorleesverhaaltjes Woezel en Pip zijn bedacht door Guusje Woestoff-Nederhorst. De twee hondjes zijn goede vrienden van elkaar en beleven samen maar wat graag leuke avonturen. Het concept Woezel en Pip is begonnen met voorleesverhaaltjes, maar groeide na de dood van de bedenker uit tot een waar fenomeen voor de jonge kinderen onder ons. Het is zelfs zo populair dat er vandaag de dag zelfs een animatieserie van gemaakt is, maar ook theatervoorstellingen en genoeg leuke merchandise. Door de immense populariteit konden wij natuurlijk niet achterblijven en daarom hebben wij twee leuke en totaal verschillende taarten opgenomen in het assortiment. 

Soorten

De inleiding hierboven zegt het al. Wij hebben twee verschillende taarten opgenomen in het assortiment, ieder met een geheel eigen opmaak. WIl je een blijvend aandenken aan de taart houden, bestel dan de Woezel & Pip taart. Liever een leuke foto taart? Ook dit kan door de Woezel & Pip slagroomtaart te bestellen.

Woezel & Pip taart

Is het geen plaatje deze Woezel en Pip taart? Geheel in de vrolijke kleuren geel/groen en wit, wat de karaktereigenschappen van de hondjes zeker weergeeft. De taart wordt voornamelijk besteld voor kindjes die 1 of 2 jaar oud worden. Woezel en Pip is namelijk ook bedacht voor deze doelgroep, maar op een educatieve wijze ook voor de oudere kindjes. Deze Amerikaanse Woezel & Pip taart is gemaakt op de manier zoals de Amerikanen de taarten het liefst zien. Gemaakt van luchtige cake, gevuld met verse slagroom en banketbakkersroom. Rondom bedekt met wit fondant en om de taart op te leuken is deze bovenop bewerkt met airbrush.

Woezel & Pip slagroomtaart

Bijna op iedere verjaardag wordt er wel slagroomtaart voorgeschoteld en wij snappen dat wel. Uiteraard mag deze Woezel & Pip slagroomtaart dan ook niet missen in het assortiment. Voorzien van een leuke en vrolijke afbeelding van Woezel & Pip waar alle kleuren van de regenboog in verwerkt zijn. De taart zelf wordt gemaakt van luchtig gebakken cake, heerlijk verse slagroom en een frambozenjam voor de perfecte smaaksensatie. Rondom is de taart versierd met gekleurde hagelslag en bovenop is de taart versierd met snoepgoed als spekjes en hartjes. Het snoepgoed is trouwens helemaal halal!

Decoratie

Net zoals alle andere taarten in het assortiment heeft iedere taart zijn eigen decoratie. Zo ook de taarten met het thema Woezel en Pip. De Woezel & Pip slagroomtaart is voorzien van een afbeelding met de twee vrolijke hondjes en alle kleuren van de regenboog. De Amerikaanse Woezel & Pip taart smaak niet alleen fantastisch lekker, maar als je deze taart besteld heeft je zoon of dochter daar nog lang een aandenken aan. Deze verjaardagstaart heeft namelijk Woezel & Pip badfiguren bovenop de taart. De badfiguren zijn gemaakt van kunstof waardoor er nog lang mee gespeeld kan worden.

Personaliseren

Beide taarten kunnen ieder op geheel eigen wijze gepersonaliseerd worden. De Amerikaanse Woezel & Pip taart kan worden voorzien van een leuke persoonlijke tekst. Denk hierbij aan: “Gefeliciteerd 14 jaar’’ of ‘’Happy Birthday’’. Bij beide taarten kan er ook een leuke persoonlijke tekst geleverd worden in de vorm van een kaartje, maar sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid aan om het nog persoonlijker te maken. Nog persoonlijker kan dat dan? Ja zeker! Het is namelijk mogelijk om een videoboodschap toe te voegen. Je besteld de taart, ontvangt een link per e-mail waar je de door jouw gemaakte video in kan downloaden en de jarige hoeft alleen maar de QR code op het kaartje te scannen met een mobieltje en ziet de videoboodschap. Is dat niet leuk?

Themafeestje

Als je zoon of dochter, neefje of nichtje jarig is dan hoort daar natuurlijk taart bij. Zoek je taart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wist je ook dat wij nog veel meer aanbieden dan alleen taart? Denk hierbij aan kaarsjes, zowel cijfer kaarsen als de ouderwetse losse kaarsjes. Ook bieden wij verschillende leuke feestartikelen aan om het verjaardagspartijtje helemaal af te stijlen in het gekozen thema. Zo ook Woezel en Pip! Om het feestje af te maken hebben wij een leuk tafelkleed, bijbehorende servetten, borden en bekers beschikbaar!

Bezorging

Vier je het feestje op woensdag of zaterdag? Geen probleem! Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag op het gehele vasteland gekoeld tot aan de voordeur. Wij werken samen met een externe gekoelde koeriersdienst die gespecialiseerd is in het leveren van gekoelde producten. Of je nu in Rotterdam woont of in Limburg, onze slogan is niet voor niets: Wij maken er geen punt van! Ook bieden wij de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bij de bakkerij in Haarlem.