Gebak Sfeerfoto

Muffins

 • Vers gebakken taart Vers gebakken
 • Bezorging heel nederland Heel Nederland
 • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
 • Vers gebakken taart Vers gebakken
 • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Muffins aanbod

Rob's Party Muffin Mix
12 stuks
4.8/5 sterren (50)
34.95
Bosvruchten Muffins
9 stuks
19.95
Appel Kaneel Muffins
9 stuks
19.95
Chocolade Karamel Muffins
9 stuks
24.95
Double Chocolate Muffins
9 stuks
24.95
Red Velvet Muffins
9 stuks
24.95
Aardbei Muffins
9 stuks
19.95

Reden voor een feestje? Trakteren wordt extra leuk met party muffins van BestelTaart.nl. De feestelijke muffins zijn verkrijgbaar in vele smaken en zijn al jaren favoriet Amerika. Ook in Nederland worden deze smeuïge cakes toegevoegd in ieder assortiment. Wij begrijpen waarom, deze cakejes zijn makkelijk te delen als traktatie en verkrijgbaar in heerlijke smaken. 

Muffins bestellen

De lekkerste muffins kun je gemakkelijk online bestellen op BestelTaart.nl. Deze traktatie is uitermate geschikt voor feestjes, als snack bij een vergadering of een high tea. Met muffins zit je altijd goed. Je kan de muffins kopen en laten bezorgen via de website. Deze verse muffins worden vervolgens gekoeld bezorgd bij jou thuis of op kantoor! Perfect wanneer jij geen tijd hebt om langs de winkel te gaan. 

Muffins vs cupcakes

Muffins zijn heerlijke cakes met verschillende smaken. Muffins en cupcakes lijken vaak op elkaar, maar wat is nu het verschil? Muffins worden gemaakt door de droge en natte ingrediënten apart te mixen en later bij elkaar toe te voegen. Bij cupcakes wordt alles in een keer door elkaar gemixt. Muffins zijn cakejes maar het beslag is dikker en de cake plakt iets meer waardoor het een vergelijkbare structuur heeft als bananenbrood. 

Smaken muffins

Muffins zijn in vele soorten en smaken verkrijgbaar. Zo heb je fruitige muffins met bosvruchten of aardbeien verwerk in de muffin. Je hebt ook meer zoete smaken zoals chocolade muffins, choco muffins met karamel of witte chocolade stukje zijn ook favoriet. Een muffin eet je gemakkelijk uit de hand dus zijn deze uitermate geschikt als traktatie en om uit te delen. Om je vingers bij op te eten!

De muffins zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. In een box zit dus altijd een smaak die bij je past. Deze mix bevat de laatste trend smaken:

 • Red Velvet Muffin met Amarena-kersen
 • Bosvruchten Muffin
 • Aardbeien Muffin
 • Appel/Kaneel Muffin
 • Chocolade Muffin met stukjes Witte Chocolade
 • Chocolade Muffin met stukjes Karamel

Muffins voor verschillende gelegenheden

Er zijn ontelbare variaties mogelijk en door het kleine formaat zijn deze ook nog eens geschikt voor ieder moment. Je kan muffins bestellen voor verjaardagen of een high-tea. Het is niet meer nodig om te snijden maar je deelt deze gemakkelijk uit. Ook voor vieringen op kantoor zijn muffins een goede keuze om een jubileum te vieren of vergadering goed af te sluiten. Geen moeilijkheden met vorkjes en schoteltjes. Muffins eet je gemakkelijk uit je hand! Door de verschillende smaken is er voor ieder moment een lekkere muffin. Appel/kaneel muffins zijn heerlijk op een koude winterdag maar de bosvruchten muffin is fris en heerlijk op een warme zomerdag. Voor ieder moment is er wel een lekkere muffin die past bij de gelegenheid. Ze zien er niet alleen gezellig uit, ze smaken ook nog eens verrukkelijk!

Muffins allergenen

Muffins worden gemaak van suiker, water, eieren, bloem en olie. In het brede assortiment van BestelTaart.nl zijn verschillende soorten muffins verkrijgbaar. Bij vragen over allergieën kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.