Kindertaarten Sfeerfoto

Super Mario Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Super Mario taart bestellen

Super Mario Taart
3 varianten
4.81/5 sterren (27)
vanaf
44.95
Mario Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (2)
vanaf
19.95
Super Mario Slagroomtaart
4 varianten
4.44/5 sterren (9)
vanaf
19.95

Mario is de timmerman met de bekende snor en de rode cap en maakte zijn debuut in 1981 in het spel Donkey Kong. Door de bekendheid die is ontstaan na zijn rol in Donkey Kong is er besloten dat Mario een eigen spel hoorde te krijgen. Samen met zijn broer Luigi is Mario Bros ontstaan en tot vandaag de dag een mega populair spel. Een parodie is Super Mario en laten wij dit nou hebben opgenomen in ons assortiment! Wist je al dat er vandaag de dag wel 19 verschillende soorten spellen zijn met Mario in de hoofdrol?

Soorten

In totaal bieden wij 3 verschillende type Mario taarten aan in het assortiment. De Amerikaanse Super Mario taart, de Super Mario slagroomtaart en de Mario slagroomtaart. Alle drie hebben een geheel eigen opmaak en zijn alle drie stuk voor stuk super smakelijk. Zeker de moeite waard om een keer geproefd te hebben.

Super Mario taart

Deze Super Mario taart is speciaal ontworpen alsof Super Mario over een van de vele circuits racet. Het is net alsof hij wordt achtervolgt door een Bullet Bill, ook wel een grote zwarte kogel die wordt gelanceerd met een kanonschot door Bill Blaster. Gelukkig is er ook een paddenstoel die je weer veel snelheid geeft als je geraakt wordt door een kanonschot. De taart is gemaakt van verse luchtige cake en heeft een vulling van banketbakkersroom en verse slagroom. Rondom is de taart bedekt met marsepein in de kleur blauw en wat crème.

Mario taart

Ook in het assortiment hebben wij de Mario taart opgenomen. Deze taart heeft een basis van slagroom en heeft een print geheel in Mario thema. De twee broers Mario en Luigi verdienen zeker een plekje in ons assortiment. Door de vrolijke kleuren in de afbeelding springt de taart er uit. De taart heeft een basis van zachte cake, verse slagroom en een heerlijk frisse vruchtenjam. Rondom is de taart versierd met gekleurde disco hagelslag en op de slagroomrand spekjes en hartvormige snoepjes welke halal zijn.

Super Mario slagroomtaart

Mario beleefd natuurlijk niet alleen de spannende momenten, maar deelt dit samen met zijn vrienden. De afbeelding op de Super Mario slagroomtaart laat dan ook Luigi, princess Peach en Toad zien. Ook deze taart heeft een basis van luchtige cake, verse slagroom en een frisse fruitige jam. De snoepjes bovenop de taart zijn spekjes en hartvormige snoepjes, welke 100% halal zijn.Rondom is de taart versierd met gekleurde hagelslag.

Persoonlijke boodschap

Het is niet alleen super leuk voor de jarige om een heerlijke taart te ontvangen, maar hoe leuk is het dat er ook een persoonlijke boodschap aan de bestelling kan worden toegevoegd. Dit kan in meerdere vormen, denk hierbij aan: tekst op de taart, kaartje bij de taart en wij hebben zelfs de leuke optie voor een videoboodschap. De tekst op de taart mag bestaan uit maximaal 40 tekens, denk aan de naam en leeftijd van de jarige. Het kaartje bij de taart kan net een leuke toevoeging zijn voor als je de jarige wat meer te vertellen hebt dan alleen gefeliciteerd. Er kunnen maximaal 250 tekens worden verwerkt op het kaartje. Dan de allernieuwste optie die wij aanbieden, namelijk de videoboodschap! Voor de mensen die het kaartje of de tekst op de taart net niet persoonlijk genoeg vinden, is er de videoboodschap. De jarige ontvangt dan een kaartje bij de taart met een QR code. De code moet worden gescand met een smartphone en dan zal de ontvanger de persoonlijke videoboodschap kunnen bekijken. 

Super Mario kinderfeestje

Hoe maak je het feestje beter compleet dan met leuke bordjes, servetten, bekers en zelfs een tafelkleed. Dit kan in verschillende thema’s, maar ook de vrolijke ballonnen set. Daarnaast bieden wij ook de optie om verschillende soorten kaarsjes bij de bestelling toe te voegen. Denk hierbij aan cijfer kaarsen, ‘Happy Birthday’ kaarsjes en ook zeker aan leuke cijfer toppers. Dit zijn cijfers die je in de taart kan steken. 

Bezorging

Na het plaatsen van de taart in de winkelmand is het tijd om te kiezen voor bezorging of afhalen. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag bij de bakkerij in Haarlem en bezorgen kan van maandag t/m zaterdag op het gehele vasteland. Hierdoor is het mogelijk om de taart bij jou thuis te laten leveren, maar bijvoorbeeld ook bij opa en oma die op de camping verblijven. Ook bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende tijdvensters. Dit kan bijvoorbeeld in de ochtend, maar ook in de namiddag.