Taarten Sfeerfoto

Vruchtentaart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Vruchtentaart aanbod

Vruchtentaart
4 varianten
4.07/5 sterren (15)
vanaf
24.95
Ronde Vruchtentaart
2 varianten
4.83/5 sterren (6)
vanaf
24.95

Taart maakt van elke bijeenkomst een feest, en met de vruchtentaarten van BestelTaart.nl heb jij de perfecte lekkernij om uw feest nog zoeter te maken. De heerlijke vruchtentaarten worden vers gebakken en kunnen snel geleverd worden. Wat voor gelegenheid het ook mag zijn, wij kunnen je helpen met de perfecte taart.

Vruchtentaart bestellen

Wilt u uw dag nog specialer maken? Bestel dan onze heerlijke vruchtentaart. U kunt een vruchtentaart online bestellen en hem vers bij u thuis laten bezorgen! Hebt u daar niet eens tijd voor? Geen nood, u bestelt er gewoon een vanuit uw luie stoel met een klik op een knop op onze website.

Wat is een vruchtentaart?

Een vruchtentaart is gemaakt van heerlijke luchtige cake en gevuld met vruchtenvulling. Om het geheel af te maken wordt de taart ook nog afgemaakt met heerlijk vers fruit bovenop de taart. De zijkanten zijn gedekt met heerlijk knapperig amandelschaafsel. Een heerlijk frisse taart met knapperige randjes, de perfecte combinatie!

Formaten vruchtentaart

Geen feest is te groot of te klein voor een heerlijke vruchtentaart. De taarten van BestelTaart.nl zijn in vele maten verkrijgbaar, zodat u altijd het perfecte formaat vindt. Wij hebben vierkante vruchtentaarten en ronde vruchtentaarten. Deze taarten zijn verkrijgbaar voor 10 personen tot wel 35 personen, zo weet jij zeker dat je voor iedereen een stukje taart hebt.

Vruchtentaart met foto of logo

Heb je een jubileum, bestaat het bedrijf 5 jaar of is jouw favoriete collega jarig? Bestel eenvoudig een taart met foto of logo en maak jouw feestje compleet én persoonlijker! Vanwege onze vele mogelijkheden in formaat en extra’s zijn onze heerlijke vruchtentaarten uitermate geschikt voor ieder feestje of bedrijfsevenement.