Taarten Sfeerfoto

Vlaaien

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Vlaaien aanbod

Aardbeienvlaai
12 personen
4.33/5 sterren (9)
19.95
Chocolade Vlaai Oreo
12 personen
4.67/5 sterren (6)
19.95
Stroopwafel Vlaai
12 personen
4.8/5 sterren (5)
19.95
Chocoladevlaai
12 personen
5/5 sterren (1)
19.95
Appel Kruimel Vlaai
12 personen
4.11/5 sterren (9)
14.95
Luxe Rijstevlaai Slagroom Kersen
12 personen
3.83/5 sterren (6)
19.95
Appel-Citroenvlaai
12 personen
4.75/5 sterren (4)
19.95
Luxe Rijstevlaai Slagroom
12 personen
4.17/5 sterren (6)
19.95
Vruchtenvlaai
12 personen
5/5 sterren (1)
19.95
Traditionele Rijstevlaai
12 personen
19.95
Kersen Rastervlaai
12 personen
14.95
Abrikozenvlaai
12 personen
19.95

Taart maakt van ieder samenkomst een feestje! De heerlijke limburgse vlaaien van BestelTaart.nl worden vers gebakken en snel geleverd. Bestel vlaaien gemakkelijk online. Van traditionele vlaaien tot moderne varianten, in het brede assortiment vind je altijd een taart die past bij jouw gelegenheid en wensen.

Vlaaien bestellen

Geef jij een feestje, krijg je visite of wil je iemand bedanken? Met een heerlijke vlaai van BestelTaart.nl zit je altijd goed. De vlaaien bestel je snel en eenvoudig online. Over het ophalen van de vlaai hoef jij je geen zorgen te maken, de vlaaien worden vers en gekoeld thuisbezorgd. Zo heb jij extra tijd om je voor te bereiden op jouw festiviteit en zet je in een handomdraai een heerlijke vlaai op tafel.

Wat is een vlaai?

Een vlaai is gebak met een opstaande rand. De bodem wordt vervolgens opgevuld met een heerlijke vulling. De bodem en vulling worden apart van elkaar bereid. Eerst wordt de heerlijke knapperige bodem afgebakken in de oven. De bodem van een vlaai is heerlijk luchtig. De bodem blijft zo luchtig door het deeg. Deze lijkt iets meer op brooddeeg dan op koekjesdeeg zoals wordt gebruikt voor taarten. Onze bakker vullen vervolgens de taart met de gewenste vulling en maken de vlaai af met toppings.

Soorten vlaaien

Tegenwoordig heb je vele soorten vlaaien. De traditionele vlaaien zoals rijstevlaai, kersen rastervlaai of een vruchtenvlaai zijn al jaren bekend en favoriet in ons assortiment. Tegenwoordig heb je ook vele moderne varianten, wat dacht je van appel-citroen, chocolade Oreo of stroopwafelvlaaien? In het assortiment hebben wij voor ieder wat wils. De vlaaien worden afgemaakt met lekkere toppings zoals slagroom, chocolade snippers, koekjes of poedersuiker. De verse vlaaien van bestelstaart.nl zijn in een formaat verkrijgbaar. Iedere taart is groot genoeg om met 12 personen te delen.

Smaken vlaai

Vlaaien zijn verkrijgbaar in vele smaken. In de meest traditionele recepten wordt de bodem van de vlaai bedekt met heerlijk fruit en afgemaakt met het bekende raster of poedersuiker. Het fruit staat centraal in deze vlaaien. Ben je meer fan van chocolade of een vlaai met koekjessmaak? Dan zijn de moderne varianten van de vlaai echt iets voor jou. Bij BestelTaart.nl hebben we een uitgebreid assortiment zodat je altijd een vlaai kan vinden die past bij jouw wensen.

Feestelijke vlaaien

Door de opstaande rand van de bodem zie je de vulling van de taart goed. De toppings maken de vlaaien zijn niet alleen een lust voor het oog, ze smaken ook nog een heerlijk. De vlaaien worden afgemaakt met vers fruit, toefjes slagroom of cookies, natuurlijk passend bij de smaak en vulling van de taart. Hierdoor zijn de vlaaien bijna te mooi om op te eten!

Vlaaien voor iedere gelegenheid

Verjaardagen, jubilea, feestdagen of gewoon voor bij de koffie. Vlaaien zijn een goede keuze voor iedere gelegenheid. Wat dacht je van een heerlijke vlaai met pasen of kerst? BestelTaart.nl heeft een breed assortiment vlaaien voor iedere gelegenheid.