Taarten Sfeerfoto

Slagroomtaarten

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Slagroomtaart aanbod

Slagroomtaart
4 varianten
4.41/5 sterren (127)
vanaf
22.95
Ronde Slagroomtaart
3 varianten
3.86/5 sterren (7)
vanaf
18.95

Slagroomtaarten zijn al jaren de favoriete taart op ieder feestje. Slagroom, luchtige cake en vulling zijn een gouden combinatie en geliefd bij iedereen. Een slagroomtaart is perfect voor een persoonlijke touch met een foto, logo of tekst maak jij jouw feestje helemaal af.

Slagroomtaart bestellen

Heb jij een feestje of iets te vieren? Met een slagroomtaart zit je nooit fout, deze taart valt bij iedereen in de smaak. Een slagroomtaart online bestellen is zo gepiept bij BestelTaart.nl. Binnen no-time staat er een verse taart bij jou op tafel. Laat een slagroomtaart thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt. Dan heb jij alle tijd om je feestje te organiseren!

Slagroomtaarten voor iedere gelegenheid

Er zijn wel 100 redenen om een slagroomtaart te bestellen. Taart is natuurlijk de beste manier iets te vieren. Wil jij een slagroomtaart bestellen voor een kinderverjaardag, is er iemand geslaagd of vier je een jubileum? Dan is zit je met een slagroomtaart altijd goed.

Slagroomtaart met foto

Wil je iemand verrassen met een persoonlijke taart? Kies dan voor een slagroomtaart met een persoonlijke boodschap. Zo heb je een slagroomtaart met foto, logo of tekst. Je upload online gemakkelijk een foto of logo. Ook kan je een tekst doorgeven die wordt geschreven op de bovenkant van de heerlijke taart. 

Soorten slagroomtaart

Slagroomtaarten zijn te herkennen aan de romige slagroom bovenop de taart en de krokante buitenkant. Tegenwoordig zijn er ook vele andere varianten op deze taart. Zo kan je de slagroomtaart versieren met fruit, extra nootjes en chocolade. Ook met vullingen kan je variatie aanbrengen, zo heb je ook slagroomtaarten met banketbakkersroom of fruit.

Smaken slagroomtaart

De slagroomtaarten van BestelTaart.nl zijn gevuld met echte, verse slagroom en een frisse vruchtenvulling. Dit alles tussen lagen van luchtige cake. De zijkant is versierd met amandelschaafsel. 

Formaten slagroomtaart

Voor ieder feestje is een geschikte slagroomtaart. Je kan de taarten in verschillende formaten bestellen. BestelTaart.nl heeft een ronde slagroomtaart of een vierkante slagroomtaart. De vierkante slagroomtaarten zijn verkrijgbaar voor 10 tot 12 personen, 20 personen, 25 personen of 35 personen. Ben je opzoek naar een kleine slagroomtaart, de ronde taarten zijn verkrijgbaar taarten voor 6 personen, 10 personen of 14 personen. Zo kan je altijd iedereen voorzien van een heerlijk stukje taart.