Over Besteltaart

De basis van Dr. Banket werd al gelegd in 1920. Evert De Rek begon toen een Banketbakkerij in de Ostadestraat te Haarlem. De bakkerij is 3 generaties lang in de familie gebleven. In deze periode is de Banketbakkerij uitgegroeid tot een begrip in de bakkerswereld en inmiddels is de Banketbakkerij uitgegroeid tot 1 van de flexibelste Banketbakkerijen in Nederland. Inmiddels is de Banketbakkerij gemoderniseerd en omgedoopt tot Dr.Banket.

Dr.Banket is nog steeds een familiebedrijf waar al onze producten op ambachtelijke wijze word bereidt. Met liefde voor het vak en aandacht voor het product, gecombineerd met traditionele receptuur maakt onze Banketbakkerij uniek ten opzichte van andere Banketbakkerijen.

Jarenlang heeft Dr.Banket producten gemaakt en ontwikkeld voor wederverkopers. Dit jaar heeft Dr.Banket gekozen om rechtstreeks de klant te bedienen. Met onze jarenlange ervaring met het leveren van taarten en gebak bent u verzekerd van de maximale kennis op dit gebied. Met onze ervaring weet Dr. Banket alle kneepjes van het vak. Van het maken van 1 taart of het maken van 1000 taarten bezorgd op 1 adres of bezorgd op 1000 adressen. Of het nu winkels zijn of bedrijven of consumenten, er wordt overal rekening mee gehouden.

Met onze super vriendelijke website willen wij u zo goed mogelijk bedienen zodat u een zo vers mogelijke taart met de beste ingrediënten ontvangt aan de deur, en dit zonder poespas en zonder ingewikkelde stappen.

Eet Smakelijk!