Taarten Sfeerfoto

Chipolatataart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Chipolatataart aanbod

Chipolatataart
4 varianten
4.79/5 sterren (52)
vanaf
24.95
Ronde Chipolatataart
2 varianten
4.69/5 sterren (26)
vanaf
24.95

De luxe chipolatataarten van BestelTaart.nl zijn een echte eyecatcher op ieder feestje. Daarnaast een heuse bestseller en wij begrijpen waarom! De perfecte combinatie van frisse slagroom en fruit met bitterkoekjes is bij iedereen favoriet. De taarten zijn verkrijgbaar met heerlijke toppings maar ook met foto, logo of tekst om jouw taart een persoonlijke touch te geven.

Chipolatataart bestellen

Verjaardagen, jubilea en speciale levensmomenten worden gevierd met een mooie, overheerlijke taart. Je kan de chipolatataart thuis laten bezorgen tot aan uw deur! Bestel online jouw chipolatataart. Dus zit jouw agenda helemaal vol en wil je snel een taart op tafel hebben, bestel deze dan bij BestelTaart.nl. Voor 17.00 besteld, de volgende dag gekoeld bezorgd.

Wat is een chipolatataart?

De chipolatataart is een traditionele en feestelijke taart. De luchtige taart met heerlijke, traditionele vulling bestaande uit gele room, slagroom, fruit en bitterkoekjes. Het water zal je in de mond lopen wanneer je de taart op tafel zet. De lagen cake en vulling zit verborgen onder een laagje marsepein, afgemaakt met heerlijke toefjes slagroom met vers stukje fruit en bitterkoekjes.

Formaten chipolatataart

Geen feestje te groot of te klein voor een heerlijke chipolatataart. De taarten van BestelTaart.nl zijn in vele maten verkrijgbaar. Je hebt een heerlijke taart al vanaf 10 personen. De vierkante chipolatataart is zelfs verkrijgbaar voor 35 personen. Zo kan je altijd het juiste formaat taart vinden voor jouw hele gezelschap!