Kindertaarten Sfeerfoto

Boerderij Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Boerderij Taart Bestellen

3D Boerderij Taart
25 personen
4.56/5 sterren (9)
64.95
Boerderij Taart
3 varianten
4.82/5 sterren (101)
vanaf
44.95

Als je op zoek bent naar unieke en bijzondere taarten, dan zijn onze 3D boerderij taart en Amerikaanse boerderij taart zeker de moeite waard om te proberen. Beide taarten zijn uniek en vallen op door hun bijzondere ontwerp en smaak.

3D Boerderij Taart

Onze 3D boerderij taart is een meesterwerk van bakken en decoreren. Deze taart in twee lagen is geschikt voor 25 personen. Natuurlijk ontbreken de boerderijdieren niet op deze boerderij taart. Als extra kan hier ook een eigen logo op worden toegevoegd.

Amerikaanse Boerderij Taart

Onze Amerikaanse boerderij taart is geïnspireerd op een typisch beeld uit het boerderijleven. De taart bestaat uit laagjes luchtige vanille cake, gele room en slagroom. Het plastic speelgoed op de taart is natuurlijk ideaal als extra verjaardagscadeau.

Gelegenheden

Beide taarten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, feesten of gewoon voor een gezellige middag met vrienden of familie. Bestellen is eenvoudig en kan via onze website of telefonisch. Wij zorgen ervoor dat jouw taart op de gewenste datum en tijd klaarstaat om af te halen of te bezorgen.

Boerderij Taart Bezorgen

Kortom, als je op zoek bent naar bijzondere en unieke taarten, dan zijn onze 3D boerderij taart en Amerikaanse boerderij taart zeker het proberen waard. De boerderij taarten kun je bestellen en laten bezorgen door heel Nederland.