Taarten Sfeerfoto

Appeltaarten

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Appeltaarten aanbod

Roomboter Appeltaart
12 punten
3.57/5 sterren (7)
17.95
Wener Appeltaart
12 punten
17.95
Roomboter Appelkruimeltaart
10 punten
4/5 sterren (2)
17.95
Appelkruimeltaart
12 punten
4/5 sterren (1)
17.95
Vegan Appeltaart
Niet leverbaar
17.95

Appeltaart is al jaren favoriet op iedere verjaardag. De heerlijke frisse appeltaart met krokante korst is een van de populairste taarten uit het assortiment. Tegenwoordig heb je vele variaties op de appeltaart zoals een appelkruimeltaart, een heerlijke variant op de klassieke appeltaart. Beide heerlijk en gemakkelijk te bestellen via BestelTaart.nl!

Appeltaart bestellen

Bij een feestje kan een taart natuurlijk niet ontbreken. Bestel heerlijke appeltaarten online bij BestelTaart.nl. De appeltaarten worden vers gebakken op ambachtelijke wijze. Vervolgens worden deze gekoeld geleverd aan huis, op kantoor of andere locatie. Dus bespaar tijd en voorkom tijdnood bij het plannen van je feestje. Koop je appeltaart online bij BestelTaart.nl, dan heb jij snel een heerlijke appeltaart op tafel staan.

Appeltaart soorten

Appeltaarten zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. De appeltaarten worden gemaakt van verse appels en dat proef je! De ambachtelijke appeltaarten lijken uit grootmoeders oven te komen. Samen met de rozijnen geven zij een frisse smaak aan de appeltaart. De krokante korst is de perfecte combinatie met de friszoete appels! Appeltaart is niet voor niets al jarenlang een favoriet op iedere feestelijke gebeurtenis!

Appeltaart aantal personen

Of je nu een groot feest geeft of vergadering wil voorzien van een heerlijk tussendoortje, er is altijd een appeltaart die past bij jouw wensen. De grote roomboterappeltaarten van BestelTaart.nl zijn voor 12 personen. Daarnaast zijn er nog mini varianten perfect voor een high tea of traktatie! Deze zijn niet alleen verkrijgbaar als traditioneel mini appeltaartje maar ook als mini appelkruimeltaartje voor 1 persoon. De mini appeltaart voor 1 persoon is een ideale oplossing om snel uit te delen zonder te snijden!

Allergenen

De appeltaarten van BestelTaart.nl bevatten geen noten, amandelen, soja, lupine en selderij. Als er vragen zijn over de appeltaarten en allergieën, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!