Taarten Sfeerfoto

Mokkataart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Mokkataart aanbod

Ronde Mokkataart
2 varianten
4.69/5 sterren (16)
vanaf
24.95
Mokkataart
2 varianten
4.04/5 sterren (24)
vanaf
24.95

De mokkataart is een absolute favoriet in ons assortiment. Deze feestelijke taart is de blikvanger op ieder feestje. Bij vele taarten wordt mokka als toevoeging gebruikt maar bij onze taart staat mokka volledig in het middelpunt. De taarten worden afgemaakt met heerlijke bijpassende toppings zoals chocolade en koffieboontjes.

Mokkataart bestellen

Wil jij een feestelijke taart om jouw dag nog specialer te maken? Bestel dan onze heerlijke mokkataart. Je kan gemakkelijk een mokkataart bestellen op onze website. Deze wordt vervolgens gekoeld en vers bij jouw aan de deur bezorgd. Dus heb jij een volle agenda en eigenlijk geen tijd om een taart te halen? Bestel online een overheerlijke mokkataart!

Wat is een mokkataart?

Een mokkataart heeft zijn naam natuurlijk te danken aan de heerlijke mokka smaak. Mokka is een bittere maar toch zoete koffiesmaak. De mokkataarten bij BestelTaart.nl worden volgens authentiek recept gemaakt. De taart heeft heerlijke luchtige lagen cake, opgespoten met mokka en naturel crème. De taart wordt afgemaakt met lekkere toppings zoals chocolade, koffieboontjes en snoepjes.

Formaten mokkataart

Geen feest is te groot of te klein voor een heerlijke mokkataart. De taarten van BestelTaart.nl zijn verkrijgbaar in vele maten, zo vind jij altijd een taart in het juiste formaat. De taarten zijn verkrijgbaar voor 10 personen tot zelfs 35 personen! Wij hebben vierkante mokkataarten en ronde mokkataarten.

Mokkataart met foto of logo

Onze heerlijke mokkataarten zijn uitermate geschikt voor ieder bedrijfsevenement. Heb je een jubileum te vieren, bestaat het bedrijf 10 jaar of een verjaardag van jouw favoriete collega? Bestel dan een taart met foto of logo en maak jouw bedrijfsevenement compleet!