Layer Cakes Sfeerfoto

Drip Cakes

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Drip Cake aanbod

M&M Drip Cake
14 personen
4.31/5 sterren (16)
44.95
Oreo Velvet
2 varianten
4.56/5 sterren (412)
vanaf
27.95
Chocolate Layer Cake
14 personen
4.52/5 sterren (25)
44.95
Purple Milka
14 personen
4.47/5 sterren (15)
44.95
Oreo Chocolate Chip Layer Cake
14 personen
4.55/5 sterren (73)
44.95
KitKat Drip Cake
14 personen
4.67/5 sterren (6)
44.95
Stroopwafel
14 personen
3.86/5 sterren (42)
44.95

Een feestje is niet compleet zonder taart. Bij BestelTaart.nl bestel je gemakkelijk jouw taarten online! Drip cakes zijn erg populair en wij snappen waarom, de gelaagde taart met prachtige kleuren is een echte blikvanger op ieder feest. Bijna te mooi om op te eten! BestelTaart.nl heeft een breed assortiment drip cakes: van red velvet tot drip cakes met oreo cookies, er is voor ieder wat wils.

Drip cake bestellen

Heb jij een verjaardagsfeest, jubileum of is er iemand geslaagd? Dan bestel je snel en eenvoudig via de website jouw drip taart. De taart wordt vervolgens vers en gekoeld bij jou thuis bezorgd. Dus ook als het plannen van een feestje meer tijd in beslag neemt en je geen tijd meer hebt om naar de winkel te gaan, heb jij snel een prachtige en lekkere drip cake op tafel staan.

Wat is een drip cake?

Een drip cake is als je het ons vraagt wel één van de meest bijzondere taarten in ons assortiment. Deze feestelijke taart is te herkennen aan de druppels die langs de zijkant van de cake naar beneden lopen. Drip taarten hebben meestal een ronde vorm met een ganache voor het drip effect. Dit effect is niet alleen lekker als topping op de cake maar ziet er ook nog eens fantastisch uit, dit maakt de drip cake razend populair!

De drip cakes bij BestelTaart.nl bestaan uit drie luchtige lagen cake, dit wordt ook layer cake genoemd. De smaak van de cake kan per drip cake verschillen. De lagen gevuld met bavarois, room of crème die bij de smaak van de taart passen. De lagen zijn goed zichtbaar wanneer de taart wordt aangesneden en kun je met trots presenteren aan jouw gasten. 

Soorten drip cake

Er zijn twee soorten drip cakes:

  • een layer cake waar de drip direct over de cake is gegoten
  • een strak afgesmeerde layer cake waar de drip overheen is gegoten.

Beide taarten vallen onder de drip taarten door het effect. Bij een gelaagde taart zijn alle lagen en de vulling goed zichtbaar. Het is ook mogelijk de taart eerst af te smeren met crème voordat het drip effect wordt toegevoegd. BestelTaart.nl heeft vele smaken en mogelijkheden in het assortiment.

Smaken drip cake

Drip taarten zijn er in vele verschillende smaken. Door de gelaagde cake, vulling én ganache voor het drip effect kun je eindeloos combineren met smaken. Populaire ganaches voor drip cakes zijn chocolade, witte chocolade en caramel. Deze smaken zijn goed te combineren met cookies zoals stroopwafel en Oreo. Ben je opzoek naar een bijzondere taart, denk dan een aan pindakaas met chocolade of oreo red velvet met witte chocolade.

Kleuren drip cake

Bij een drip cake kun je eindeloos combineren met kleuren. Door de icing rondom en ganache is het combineren van kleuren en toepassen van een thema een fluitje van een cent. Maak jouw themafeest compleet met een drip cake! BestelTaart.nl heeft vele kleuren beschikbaar in het assortiment, wat dacht je van een paarse, rode en witte taart? Met drip cakes van BestelTaart.nl is het allemaal mogelijk!

Drip cake formaten

De drip cakes bij BestelTaart.nl zijn in twee formaten verkrijgbaar. Zo kun je altijd een taart vinden die past bij jouw feestelijke gelegenheid! De kleine drip cake is voor 6-8 personen. De grote drip cakes zijn voor 14 personen. Bij het plaatsen van je bestelling kan je het formaat aangeven en bestel je jouw drip taart gemakkelijk online.

Feestelijke dagen voor drip cake

Bij BestelTaart.nl weten we dat het eigenlijk altijd tijd voor taart is. Drip cakes zijn er in vele soorten en maten, daarom zijn ze geschikt voor verjaardagen maar ook voor feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke brunches zoals een drip cake met pasen of kerst? BestelTaart.nl heeft een breed assortiment drip cakes voor elke gelegenheid.