Bezorgen

Onze bakkerij is gevestigd in Haarlem, maar dat betekent natuurlijk niet dat je naar onze bakkerij moet om te kunnen genieten van de lekkerste taarten. Alle taarten worden bezorgd in heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden. Of je nu woont in Groningen, Utrecht, Maastricht of Middelburg, de tarieven voor het bezorgen zijn vanaf € 6,95 per adres, afhankelijk vanaf het gekozen tijdvenster. Afhalen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Bezorgdagen

Bezorgen is mogelijk vanaf maandag t/m zaterdag. Wil je de bestelling op zaterdag ontvangen? Bestel dan uiterlijk op vrijdag voor 17:00. Je kan natuurlijk ook verder vooruit bestellen: bestel nu alvast je taart voor de dag dat jij hem nodig hebt. In het bestelproces zullen we vragen op welke dag de taart geleverd moet worden. Bestellingen voor maandag moeten voor zondag 8:00 zijn besteld.

Tijdvensters

We kunnen het ons voorstellen dat je de taart in de ochtend of juist in de avond nodig hebt. Daarom kun je tijdens het bestelproces ook aangeven hoe laat de taart geleverd moet worden. Heb je liever dat de taart in de avond wordt bezorgd, of heb je de taart liever vroeg in de ochtend? Kies in het bestelproces de tijd die jou schikt.

Track & Trace

De avond voor de levering krijg je een Track & Trace link van onze vervoerder. Altijd makkelijk! Zo weet je wanneer de chauffeur voor je deur staat. De Track & Trace link wordt laat in de avond verstuurd. Daarnaast stuurt de vervoerder 30 tot 60 minuten voor de levering ook vaak een SMS, zo weet je precies wanneer de chauffeur dicht bij je in de buurt is.

Gekoeld transport

De chauffeurs rijden altijd met gekoelde busjes. Zo weten we zeker dat jij straks optimaal kan genieten van een lekkere, verse taart!