Bezorgen

Onze bakkerij is gevestigd in Amsterdam, maar dat betekent natuurlijk niet dat je naar onze bakkerij moet om te kunnen genieten van de lekkerste taarten. Alle taarten worden bezorgd in heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden. Of je nu woont in Groningen, Utrecht, Maastricht of Middelburg, de tarieven voor het bezorgen zijn vanaf € 7,95 per adres, afhankelijk vanaf het gekozen tijdvenster. Afhalen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Bezorgdagen

Bezorgen is mogelijk op maandag t/m zaterdag. Wil je de bestelling op zaterdag ontvangen? Bestel dan uiterlijk op vrijdag voor 17:00. Je kan natuurlijk ook verder vooruit bestellen: bestel nu alvast je taart voor de dag dat jij hem nodig hebt. In het bestelproces zullen we vragen op welke dag de taart geleverd moet worden. Bestellingen voor maandag moeten voor zondag 13:00 zijn besteld.

Tijdvensters

We kunnen het ons voorstellen dat je de taart in de ochtend nodig hebt. Daarom kun je tijdens het bestelproces ook aangeven hoe laat de taart geleverd moet worden. Kies in het bestelproces de tijd die jou schikt.

Track & Trace

De avond voor de levering krijg je een mail met een bevestiging van de levering. Vroeg in de ochtend ontvang je een Track & Trace link waarmee je kunt zien hoe laat de taart komt. Altijd makkelijk! Zo weet je wanneer de chauffeur voor je deur staat. De chauffeur kan contact met je opnemen op het door jou gegeven telefoonnummer, houd je telefoon dus bij de hand.

Gekoeld transport

De taart wordt altijd gekoeld vervoerd. Zo weten we zeker dat jij straks optimaal kan genieten van een lekkere, verse taart!

Landelijke dekking

Naast onderstaande plaatsen bezorgen we natuurlijk ook in de rest van Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.