Kindertaarten Sfeerfoto

LEGO Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

LEGO Taart bestellen

LEGO Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (7)
vanaf
19.95
Ninjago Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (7)
vanaf
19.95
Duplo Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95

LEGO wie kent het niet, door de jaren heen is de populariteit van LEGO tot op de dag van vandaag niet minder geworden. Sterker nog LEGO wordt steeds populairder, van jong tot oud iedereen is fan. Hierdoor konden wij niet achterblijven om dit onvergetelijke thema op te nemen in ons assortiment. Onze LEGO taarten zijn speciaal gebouwd voor alle LEGO fans die er zijn. Of je nu 5 jaar bent of 45 jaar lego kent geen leeftijd en geen grenzen. Laat je fantasie de vrije loop gaan bij het bouwen. Onze LEGO verjaardagstaarten zijn dan ook gemaakt voor iedere gelegenheid, wat je ook te vieren hebt ze mogen zeker niet ontbreken. De bakkers hebben de LEGO taarten speciaal voor de echte fanaten gebouwd.

Soorten LEGO verjaardagstaart

In ons assortiment hebben wij verschillende taarten opgenomen welke te bestellen zijn in verschillende groottes. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten zoals de Ninjago taart, de Duplo taart en de onvergetelijke legotaart. Weet jij al welke je kiest?

LEGO slagroomtaart

De LEGO slagroomtaart is gemaakt van de luchtigste cake dat perfect samen gaat met de vulling van verse slagroom en frisse jam. Door deze combinatie heb je een rijk, maar zoet frisse romige smaak. Deze lekkere ingrediënten zijn gekozen omdat jong en oud dit lust, hierdoor zal een ieder smullen van dit smakelijke stuk taart. Rondom is de taart bedekt met vrolijk gekleurde hagelslag, als dat geen echt feestje wordt! Op de taart vind je een afbeelding met de gele poppetjes wat typerend LEGO aanduidt. Om de taart helemaal af te maken, zijn er heerlijke haribo snoepjes op de taart geplaatst. Deze zijn overigens 100% halal.

Ninjago taart

Is jouw kind ook zo fan van Kai, Lloyd, Zand, Nya, Jay of Cole? Wij hebben deze Ninjago poppetjes verwerkt als een foto taart. De Ninjago verjaardagstaart is gemaakt van luchtige cake en heeft een vulling van frisse jam en verse slagroom. Deze combinatie is gegarandeerd een heerlijke smaakbeleving! De taart is verder versierd met snoepgoed wat zelfs halal is. Rondom de taart is het een groot discofeestje wegens de gekleurde hagelslag!

Duplo taart

Duplo, wie heeft er nou niet mee gespeeld vroeger als kind? Deze heerlijke Duplo taart mag zeker niet ontbreken op het kinderpartijtje. De verjaardagsslagroomtaart is echt een lust voor het oog. De taart is gemaakt van luchtige cake, verse slagroom en heeft een frisse vruchten jam. Rondom is de taart versierd met gekleurde hagelslag en bovenop snoepjes welke halal zijn. 

Kleuren en Decoratie

Alle drie de taarten zijn voorzien van gekleurde hagelslag rondom. Denk hierbij aan alle kleuren van de regenboog: roze, rood, blauw, geel, groen, oranje.. Bovenop zijn de taarten voorzien van spekjes en hartjes snoep, deze zijn overigens halal!

Personaliseren

Wat is nou mooier dan de taart te personaliseren, bij ons is dit mogelijk. In de vorm van een kaartje en een videoboodschap. Het is zelfs mogelijk om een andere afbeelding op de taart te laten plaatsen. Hierdoor kan je elke gewenste afbeelding personaliseren en uploaden via onze website. Al deze prachtige opties zorgen ervoor dat de ontvanger van de taart net dat beetje extra krijgt wat het moment uniek maakt. Op het kaartje kan je 250 tekens verwerken, hierdoor heb je de mogelijkheid om een mooie tekst te schrijven voor de ontvanger. Bij de videoboodschap kun je zelf een filmpje maken waarbij je jouw bericht nog persoonlijker kunt maken. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je van ons een mail, waarin wordt gevraagd om de videoboodschap toe te voegen. Dit zodat wij deze kunnen koppelen aan de QR-code die vervolgens gelinkt wordt aan de bestelling. 

LEGO thema feestje

Of je nu een LEGO, Duplo of Ninjago feestje gaat organiseren wij hebben meerdere feestelijke verjaardagstaarten in het assortiment. Om het feestje helemaal compleet te maken hebben wij ook leuke feestartikelen die je bij de taarten kunt bestellen. Denk hierbij aan passende bordjes, bekers, tafelkleed en servetten in Ninjago stijl. Wil je liever wat neutralers zoals ballonnen bordjes/servetten/bekers en tafelkleed? Ook dat bieden wij aan in het assortiment!

Bij een taart horen natuurlijk kaarsjes. Denk dan aan cijfer kaarsen maar ook de ouderwetse losse kaarsjes die je her en der op de taart kunt plaatsen. Ook bieden wij de ‘’Happy Birthday’’ kaarsjes aan en zelfs rosé kleurige cijfers welke als stekers in de taart geprikt kunnen worden.

LEGO verjaardagstaart bezorgen

Vier je het feestje thuis in Leeuwarden of dit jaar op de camping in Enkhuizen? Of je nu in Maastricht, Breda, Utrecht of Den Helder woont, wij bezorgen gekoeld bij je tot de voordeur op het gehele vasteland. Onze slogan is niet voor niets: wij maken er geen punt van.