Kindertaarten Sfeerfoto

Spiderman Taart

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Spiderman Taart bestellen

Spiderman Marsepeintaart
16 personen
4.77/5 sterren (30)
45.95
Spiderman Slagroomtaart
4 varianten
4.59/5 sterren (17)
vanaf
19.95
Spiderman Taart
3 varianten
4.89/5 sterren (38)
vanaf
44.95

Het kan zijn dat je Spiderman kent van de strips of van de tekenfilms. De laatste Spiderman film No Way Home mag je dan ook zeker niet missen. Zeker na dit laatste avontuur verdient Peter Parker a.k.a. Spider-Man een plek in ons assortiment. We hebben verschillende Spiderman taarten om uit te kiezen: zo zit er voor iedereen iets tussen. Misschien ben je zelf enorme fan van Spiderman of misschien kunnen jouw kids niet ophouden over Spiderman. Een Spiderman taart mag dan zeker niet ontbreken op de verjaardag van jouw kleine. 

Soorten Spiderman taart

Er zijn verschillende soorten spiderman taarten om uit te kiezen. Allereerst hebben we een heerlijke slagroomtaart. Een heerlijke slagroomtaart met een afbeelding van Peter Parker in zijn superhelden kostuum. Deze taart is versiert met heerlijke snoepjes.

Daarnaast is er ook nog een heerlijke marsepeintaart. Deze taart heeft een heerlijke vulling van banketbakkersroom en slagroom. De Spiderman topper kan natuurlijk niet ontbreken op deze taart. Het spinnenweb op deze taart maakt het natuurlijk helemaal af.

De Amerikaanse taart is de derde taart in ons assortiment. Geïnspireerd door de manier waarop de Amerikanen de verjaardagstaarten maken hebben we deze mooie taart gemaakt. Ook deze taart is gevuld met gele room en slagroom. Omringt door het kenmerkende crème randje van de Amerikaanse taart. Ook hier ontbreekt het poppetje van de superheld niet.

Decoratie

Iedere taart in ons assortiment heeft zijn eigen Spiderman decoratie. De slagroomtaart heeft een stoere afbeelding van de superheld. Natuurlijk kun je de afbeelding op de taart ook aanpassen naar eigen inzicht.

De Amerikaanse taart en marsepeintaart bevatten beide een Spiderman figuur. Dit plastic poppetje maakt de taart niet alleen af: naderhand kunnen de kinderen blijven spelen met Spiderman.

Taart personaliseren

De taarten met deze superheld kunnen aangepast worden naar eigen wens. Op de Spiderman slagroomtaart kan de foto van Peter Parker vervangen worden door een eigen foto. Zo kun je de afbeelding eventueel vervangen door een iets persoonlijkere afbeelding.

De marsepeintaart en Amerikaanse taart bieden de mogelijkheid om tekst op de taart toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van de jarige en/of de leeftijd van de jarige op de taart laten letten. Zo krijgt de taart een net iets persoonlijker tintje.

Voor wie graag een uitgebreide boodschap wil overbrengen kan dit op twee andere manieren doen. Er kan een kaartje met tekst worden toegevoegd aan alle taarten. Op dit kaartje kun je een tekst kwijt voor de ontvanger. Jouw persoonlijke boodschap zal afgedrukt worden op een kaartje en wordt samen met de taart afgeleverd bij de ontvanger.

Voor wie écht iets persoonlijks wil toevoegen kan een videoboodschap toevoegen aan de taart. Tijdens het bestellen geef je eerst een naam op voor deze videoboodschap. Na de bestelling krijg je de kans om de videoboodschap in te spreken. De ontvanger krijgt een kaartje in huis met QR code. Na het scannen van de QR code zal de jarige naar de videoboodschap worden gestuurd die jij hebt ingesproken. Persoonlijker dan dit gaat het niet worden!

Spiderman verjaardagstaart

De taart van deze superheld is een populaire taart als verjaardagstaart. Een Spider-man taart als verjaardagstaart vinden de kinderen natuurlijk helemaal geweldig. Zeker wanneer ze net de nieuwste Spider-Man film hebben gezien. Wanneer het kinderfeestje van jouw kids in het thema van deze superheld wordt gegeven dan mogen onze taarten zeker niet ontbreken. 

Welke leeftijd de kinderen ook zijn, deze taarten mogen zeker niet ontbreken als verjaardagstaart. De kleinste fans van onze Spiderman taart worden soms pas 3 jaar. Ook in de leeftijden van 4 jaar of 5 jaar zijn deze taarten enorm populair. Maar ook de oudere kinderen van 6, 7 of 8 jaar kunnen zeker nog genieten van deze superhelden taart.

Versiering

We kunnen goed begrijpen dat je niet alleen taart nodig hebt voor je verjaardag. Wanneer je een echt themafeestje geeft heb je misschien nog meer versiering nodig.

Om je het makkelijk te maken bieden we de mogelijkheid om Spiderman bordjes, bekertje, servetten en een tafelkleed mee te bestellen met je taart. Zo maak je het kinderfeestje helemaal af in het Spiderman thema.

Spiderman taart bezorgen

Welke taart je ook wilt bestellen, wij bezorgen de taart gekoeld tot aan je deur. Zo weten we zeker dat je kan genieten van een heerlijk verse taart. De taarten bezorgen we gekoeld in heel Nederland. Of je de Spiderman taart nu wilt bestellen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht: in het hele land kan genoten worden van onze heerlijke taarten.