Gebak Sfeerfoto

Donuts

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Donuts aanbod

Rainbow donuts
9 stuks
5/5 sterren (5)
22.95
Geboorte donut It's a girl
9 stuks
4/5 sterren (2)
18.95
Geboorte donut It's a boy
9 stuks
4.67/5 sterren (3)
18.95

Donuts zijn altijd te herkennen aan de kenmerkende vorm. Maar waarom zit er nu een gat in een donut? Door een gat in de donuts worden ze sneller gaar en hoe sneller gaar, hoe malser de donut! Om de donut nóg lekkerder te maken worden deze afgetopt met een heerlijke glazuur. Om het feestje helemaal compleet te maken worden de donuts ook nog versiert met sprinkels of andere versiersels. Een donut is niet alleen ontzettend leuk om te zien, ze zijn ook nog ontzettend lekker en een welkome traktatie op ieder feest!

Donuts bestellen

Op zoek naar een leuke en lekkere traktatie? Denk dan aan vrolijk gekleurde donuts! Via BestelTaart.nl kan je gemakkelijk donuts online bestellen. Vervolgens bezorgen wij de donuts vers en gekoeld bij jou thuis, kantoor of andere locatie. Donuts zijn een heerlijke en makkelijke traktatie op ieder feest! 

Soorten donuts

BestelTaart.nl heeft een breed assortiment donuts in verschillende kleuren, smaken en vullingen. Donuts zijn uitstekend als traktatie en kan gemakkelijk donuts uitdelen. Ze zijn natuurlijk herkenbaar aan de ronde vorm en heerlijke topping. Er zijn verschillende toppings op een donut mogelijk, donuts met sprinkles of heerlijke glazuur. Sommige donuts hebben zelfs een vulling binnen die bij de topping van de donut past!

Donuts kleur

Donuts kun je goed versieren met toppings en sprinkles zodat deze goed bij jouw feestje passen. BestelTaart.nl heeft heerlijke gekleurde donuts die jouw feestje compleet kunnen maken. Deze donuts hebben vele kleuren met heerlijke sprinkles voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Heb je binnenkort een babyshower of vier jij een geboorte? Dan zijn er ook blauwe en roze donuts die jouw feestje compleet maken! 

Gelegenheden

Door dat je met donuts oneindig kan combineren met toppings en vullingen heb je voor iedere gelegenheid een bijpassende traktatie. Donuts zijn handig en lekker om gemakkelijk uit te delen op verjaardagen of feestdagen. Maak je kerstontbijt compleet met heerlijke donuts. Denk bijvoorbeeld ook aan donuts met pasen of andere feestdagen! Deze heerlijke zoetigheid is geschikt voor iedere gelegenheid. 

Allergenen

Alle donuts bij BestelTaart.nl bevatten geen noten amandelen, lupine, sulfiet of selderij. Heb je vragen over allergieën neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je helpen met al je vragen over de donuts!