Layer Cakes Sfeerfoto

Layer cakes

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Layer cake bestellen

Regenboog Layer Cake
16 personen
4.69/5 sterren (187)
49.95
Oreo Velvet
2 varianten
4.57/5 sterren (407)
vanaf
27.95
M&M Drip Cake
14 personen
4.4/5 sterren (15)
44.95
Purple Milka
14 personen
4.47/5 sterren (15)
44.95
Strawberry Love Cake
2 varianten
4.6/5 sterren (30)
vanaf
27.95
Oreo Chocolate Chip Layer Cake
14 personen
4.55/5 sterren (73)
44.95
Chocolate Layer Cake
14 personen
4.52/5 sterren (25)
44.95
KitKat Drip Cake
14 personen
4.67/5 sterren (6)
44.95
Stroopwafel
14 personen
3.86/5 sterren (42)
44.95
Forest Fruit
Niet leverbaar
4.41/5 sterren (27)
44.95

Maak jouw feestje compleet met een heerlijke layer cake. De taarten zien er prachtig uit én smaken natuurlijk net zo goed! Layer cakes zijn in verschillende maten, smaken en variaties verkrijgbaar. Bestel eenvoudig en snel jouw layer cake online. Gelaagde taarten zijn ontzettend populair en wij begrijpen heel goed waarom! De taarten hebben een unieke uitstraling en maken van iedere gelegenheid een feestje. Bestel de taart online en wij bezorgen deze taart op locatie naar keuze. De taarten worden altijd vers en gekoeld geleverd. Binnen een handomdraai heb jij een heerlijke taart op tafel staan!

Wat is een layer cake?

Een layer cake is niet alleen een feestje om te zien ze smaken ook heerlijk. Layer cakes zijn te herkennen aan de meerdere lagen luchtige cake met een heerlijke vulling. Als je de taart aansnijdt zijn de mooie lagen goed zichtbaar. De gelaagde taarten hebben een ronde vorm en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.

Soorten layer cake

Er bestaan twee varianten layer cakes. Layer cakes kunnen namelijk op verschillende manieren worden afgewerkt:

  • Een layer cake met drip effect; bij deze taart zie je mooi de verschillende lagen en vulling. Langs de rand wordt de taart dus niet afgesmeerd. Deze taart wordt natuurlijk afgemaakt met heerlijke toppings die passen bij de smaken van de cake en vulling!
  • Een layer cake die is afgesmeerd; deze taart blijft nog even een verrassing tot je deze aansnijdt. Vervolgens zie je de verschillende lagen en vulling van de taart. Sommige taarten, zoals de rainbow layer cake, hebben zelfs een bijzondere verrassing binnen in de taart!

Smaken layer cakes

Met layer cakes kan je eindeloos combineren met de smaken cake, vulling en topping. Zo heeft Besteltaart.nl een ruim assortiment van verassende taarten! Wat dacht je van een frisse strawberry love cakes óf een rijke chocolate layer cake. Ook zijn er bijzondere taarten zoals een dutch cookie of purple Milka taart voor de liefhebbers van stroopwafels en Milka chocolade! Besteltaart.nl heeft voor ieder wat wils. Gelaagde taarten kunnen mooi gedecoreerd worden van iedere taart een heus feestje maken!

Layer cake formaten

De layer cakes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Een kleine laagjes taart is voor 6 tot 8 personen. Vier jij jouw feestje groter? Dan zijn er ook taarten verkrijgbaar voor 14 of 16 personen. Zo zorg jij ervoor dat iedereen een stukje taart krijgt om het feestje mee te vieren!

Feestelijke dagen voor layer cake

Bij BestelTaart.nl weten we dat het altijd tijd voor taart is. Onze layer cakes zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, daarom zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen maar ook feestdagen zoals pasen of kerst! Vind jouw bijzondere taart in ons brede assortiment en geniet van een heerlijke layer cake!