Woezel en Pip Borden bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Woezel en Pip Borden

Maak jouw Woezel en Pip themafeest compleet met deze vrolijke Woezel en Pip borden van BestelTaart.nl! De borden zijn bedrukt met afbeeldingen van Woezel en Pip. De borden zijn gemaakt van stevig karton en zijn dus gemakkelijk weg te gooien na gebruik.

De Woezel en Pip borden zijn perfect voor de allerkleinsten en voegen een speels element toe aan jouw feest. Naast deze borden biedt BestelTaart.nl nog veel meer Woezel en Pip feestartikelen zoals bekers, servetten en tafelkleden om jouw feest compleet te maken. En niet te vergeten: bij BestelTaart.nl kun je ook de leukste Woezel en Pip taarten bestellen!

En het beste van alles: je kunt de Woezel en Pip borden, taarten en andere feestartikelen online bestellen en laten bezorgen waar en wanneer jij dat wilt. Maak jouw Woezel en Pip themafeest compleet met deze vrolijke borden van BestelTaart.nl en geniet van een onvergetelijke feestervaring!