Woezel en Pip Bekers bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Woezel en Pip Bekers

Maak jouw Woezel en Pip themafeest compleet met deze schattige Woezel en Pip bekers van BestelTaart.nl! De bekers zijn bedrukt met afbeeldingen van Woezel en Pip en hebben een inhoud van 250 ml. De bekers zijn gemaakt van stevig karton en zijn dus gemakkelijk weg te gooien na gebruik.

De Woezel en Pip bekers zijn perfect voor de allerkleinsten en voegen een speels element toe aan jouw feest. Naast deze bekers biedt BestelTaart.nl nog veel meer Woezel en Pip feestartikelen zoals borden, servetten en tafelkleden om jouw feest compleet te maken. En niet te vergeten: bij BestelTaart.nl kun je ook de leukste Woezel en Pip taarten bestellen!

En het beste van alles: je kunt de Woezel en Pip bekers, taarten en andere feestartikelen online bestellen en laten bezorgen waar en wanneer jij dat wilt. Maak jouw Woezel en Pip themafeest compleet met deze schattige bekers van BestelTaart.nl en geniet van een onvergetelijke feestervaring!