Kindertaarten Sfeerfoto

Verjaardagstaart 1 jaar

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Kindertaart 1 jaar

Winnie de Poeh Marsepeintaart
16 personen
4.63/5 sterren (8)
45.95
Peppa Pig Taart
3 varianten
4.87/5 sterren (30)
vanaf
44.95
Konijntje taart
3 varianten
4.4/5 sterren (5)
vanaf
44.95
Woezel & Pip Taart
3 varianten
4.67/5 sterren (58)
vanaf
44.95
Dorataart
3 varianten
vanaf
44.95
Bing Slagroomtaart
4 varianten
4.5/5 sterren (14)
vanaf
19.95
Teletubbies Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95
Hello Kitty Taart
3 varianten
4.82/5 sterren (11)
vanaf
44.95
Smurfen Taart
3 varianten
5/5 sterren (3)
vanaf
44.95
Woezel & Pip Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (1)
vanaf
19.95
Cocomelon Slagroomtaart
4 varianten
4.75/5 sterren (4)
vanaf
19.95
Duplo Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95
Hello Kitty Slagroomtaart
4 varianten
4.9/5 sterren (10)
vanaf
19.95
Dora Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95
Barbapapa Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95
Bumba Taart
Niet leverbaar
4.84/5 sterren (62)
vanaf
44.95

Kindertaart 1 jaar

De allereerste verjaardag van je kleintje is een buitengewone mijlpaal om te vieren. En wat is een verjaardag zonder verjaardagstaart? Bij BestelTaart.nl bestel je snel en gemakkelijk jouw favoriete verjaardagstaart 1 jaar online! Onze kindertaarten komen in veel verschillende thema’s, zodat je altijd een taart vindt die jouw kind doet stralen. Van Peppa Pig tot Winnie de Poeh, wij hebben het allemaal! 

Taart voor een 1e verjaardag bestellen?

De kindertaarten bij BestelTaart.nl worden vers en snel bij je thuis bezorgd. Zet de voorpret alvast in gang en bestel de taart 1 jaar voor jouw kind eenvoudig online. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 15 verjaardagstaarten voor de eerste verjaardag, is er altijd wel een taart die perfect past bij het thema van jouw feestje. De taarten worden gekoeld geleverd door heel Nederland, zodat ze in perfecte staat op de gewenste locatie aankomen. Dus, laat de voorpret niet langer wachten en plaats je bestelling snel en eenvoudig online!

Verschillende smaken en formaten

Op zoek naar de perfecte verjaardagstaart voor een 1-jarige? Geen zorgen! Ons aanbod aan taarten is super gevarieerd. Kies uit onze klassieke slagroomtaarten met thema-afbeeldingen of ga voor de te gekke themataarten, met marsepein of fondant versierd. Je kunt de taarten in verschillende maten krijgen. Laat ons weten hoeveel mensen op het feest aanwezig zullen zijn, en wij zorgen dat iedereen van een stukje taart kan genieten! 

Voor ieder thema een mooie taart 1 jaar

Voor elke feestelijke gelegenheid met een 1-jarige hebben we de perfecte taart in huis. Of het nu gaat om een schattige boerderij taart, een vrolijk Woezel en Pip thema, een kleurrijk Bumba feest, of een verjaardagstaart 1 jaar met Nijntje. We hebben taarten die bij elk thema passen, zodat de viering nog specialer wordt. Bekijk ons ruime aanbod en kies de taart die bij jouw kleintje past. 

Persoonlijke verjaardagstaart met foto

Wil je de verjaardagstaart voor jouw kind nog iets specialer maken? Kies voor een 3D taart met eigen foto. Aan de bovenkant van de taart wordt de standaardafbeelding dan veranderd in een foto naar keuze! Ook kan je een persoonlijke tekst op de taart laten zetten. Zo maak je de eerste verjaardagstaart van je kleintje nóg persoonlijker!

Andere zoetigheden en decoraties voor een 1e verjaardag

Naast onze verjaardagstaarten hebben we ook andere heerlijke traktaties en decoraties om de eerste verjaardag van je kleintje extra speciaal te maken. Denk aan verrukkelijke cupcakes en donuts die de feestvreugde verhogen. En natuurlijk mogen de feestelijke details niet ontbreken. Denk aan kleurrijke kaarsjes voor op de verjaardagstaart, feestelijke bordjes en servetten voor een perfect gedekte tafel, en levendige cijferballonnen die de ruimte opvrolijken. Bij ons draait alles om het creëren van magische herinneringen tijdens deze belangrijke mijlpaal.

Gekoeld bezorgd door heel Nederland

Om ervoor te zorgen dat de taart in perfecte staat aankomt, bieden wij gekoelde bezorging aan door heel Nederland. Je kunt er dus op vertrouwen dat de taart vers en in perfecte staat bij jou thuis wordt bezorgd, zodat je zonder zorgen de eerste verjaardag van je kind kunt vieren.

De eerste verjaardag van je kind is een bijzonder moment dat vraagt om een unieke en smakelijke taart. Met ons ruime assortiment aan thema's en soorten taarten wordt de eerste verjaardag een gegarandeerd succes!