Kindertaarten Sfeerfoto

Verjaardagstaart 2 jaar

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Kindertaart 2 jaar

3D Frozen Taart
25 personen
4.4/5 sterren (20)
64.95
Frozen Taart
3 varianten
4.76/5 sterren (68)
vanaf
44.95
Mickey & Minnie Marsepeintaart
16 personen
4.43/5 sterren (14)
45.95
Winnie de Poeh Marsepeintaart
16 personen
4.63/5 sterren (8)
45.95
Frozen Slagroomtaart
4 varianten
4.47/5 sterren (19)
vanaf
19.95
Frozen Elsa Marsepeintaart
16 personen
4.81/5 sterren (58)
45.95
Eenhoorn Taart
16 personen
4.94/5 sterren (16)
49.95
Frozen Anna Marsepeintaart
16 personen
4.67/5 sterren (6)
45.95
Dinosaurus Taart
3 varianten
4.8/5 sterren (132)
vanaf
44.95
Peppa Pig Taart
3 varianten
4.87/5 sterren (30)
vanaf
44.95
3D Dinosaurus Taart
25 personen
4.88/5 sterren (16)
64.95
Tractor Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (2)
vanaf
19.95
Boerderij Taart
3 varianten
4.82/5 sterren (101)
vanaf
44.95
Eenhoorn Taart Rond
16 personen
4.61/5 sterren (128)
44.95
Konijntje taart
3 varianten
4.4/5 sterren (5)
vanaf
44.95
Cars Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (3)
vanaf
19.95
Brandweer Taart
3 varianten
4.73/5 sterren (45)
vanaf
44.95
3D Boerderij Taart
25 personen
4.56/5 sterren (9)
64.95
Woezel & Pip Taart
3 varianten
4.67/5 sterren (58)
vanaf
44.95
Cars Marsepeintaartje
10 personen
4.69/5 sterren (29)
39.95
Cars Marsepeintaart
16 personen
4.68/5 sterren (31)
45.95
Dinosaurus Slagroomtaart
4 varianten
4.67/5 sterren (6)
vanaf
19.95
Bing Slagroomtaart
4 varianten
4.5/5 sterren (14)
vanaf
19.95
Teletubbies Slagroomtaart
4 varianten
vanaf
19.95
Hello Kitty Taart
3 varianten
4.82/5 sterren (11)
vanaf
44.95
3D Nemo Taart
25 personen
3.9/5 sterren (10)
64.95
Smurfen Taart
3 varianten
5/5 sterren (3)
vanaf
44.95
Woezel & Pip Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (1)
vanaf
19.95
Constructie Taart
3 varianten
4.9/5 sterren (20)
vanaf
44.95
Cocomelon Slagroomtaart
4 varianten
4.75/5 sterren (4)
vanaf
19.95
Brandweerman Sam Slagroomtaart
4 varianten
5/5 sterren (2)
vanaf
19.95
Mickey Mouse Slagroomtaart
4 varianten
4.8/5 sterren (5)
vanaf
19.95
Hello Kitty Slagroomtaart
4 varianten
4.9/5 sterren (10)
vanaf
19.95
Bumba Taart
Niet leverbaar
4.84/5 sterren (62)
vanaf
44.95

De tweede verjaardag van je kind is een belangrijke mijlpaal die het waard is om groots te vieren. Deze bijzondere dag staat in het teken van liefde, vreugde en onvergetelijke herinneringen - en wat is een verjaardagsfeest zonder een prachtige, heerlijke taart? In onze inspirerende collectie kindertaarten voor 2-jarigen vind je een breed scala aan taartontwerpen, thema's en decoraties om de perfecte verjaardagstaart te kiezen die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook bij de smaakvoorkeuren en persoonlijkheid van je kleintje past.

Of je nu op zoek bent naar een taart met het favoriete dier, sprookjeskarakter of superheld van je kind, of een uniek en creatief ontwerp dat echt opvalt, je vindt het allemaal hier! Met deze categoriepagina willen we je helpen bij het ontdekken en kiezen van de ideale taart die zowel de ster van het feest als een blijvende herinnering aan de geweldige tweede verjaardag van je kind zal zijn.

Top 5 taartthema's kindertaarten 2 jaar

Ontdek de vijf populairste taartthema's voor 2-jarigen die niet alleen onweerstaanbaar smakelijk zijn, maar ook de verbeelding van je kleintje zullen prikkelen. Elk thema wordt geleverd met prachtige ontwerpen en kleurrijke decoraties om de speciale dag nog specialer te maken.

Boerderij Taart

De boerderijtaart is een geweldige keuze voor kinderen die dol zijn op dieren en het buitenleven. Deze taart is prachtig versierd met plastic speelgoed van onder andere een tractor en boerderij dieren. Daarnaast kan je natuurlijk voor worden gekozen om de taart te personaliseren met naam een leeftijd.

Bumba Taart

Een Bumba taart is perfect voor de kleine Bumba-fans die graag lachen en plezier maken. Deze taart is versierd met de vrolijke clown Bumba en zijn vriendjes. Voor de grote fans van Bumba hebben we twee verschillende Bumba taarten in de aanbieding: een Bumba slagroomtaart en een echte Amerikaanse Bumba taart.

Woezel & Pip Taart

Vier de tweede verjaardag van je kind met de schattige hondenvriendjes Woezel & Pip. Deze taart is rijkelijk versierd met de beeltenissen van Woezel en Pip. Het Woezel & Pip-thema biedt veel mogelijkheden voor personalisatie, zoals het toevoegen van de naam en leeftijd van je kind op de taart.

Brandweer Taart

Voor de kleine helden die dromen van het redden van de dag, is de brandweertaart een uitstekende keuze. Deze taart is ontworpen met plastic brandweer speelgoed, zodat de jarige na zijn verjaardag nog lang plezier kan hebben van het speelgoed. Je kunt de taart verder aanpassen met de naam en leeftijd van je kind.

Peppa Pig Taart

Peppa Pig is een favoriet onder jonge kinderen en een Peppa Pig taart zal zeker een glimlach op het gezicht van je kind toveren. Deze taart is prachtig versierd met Peppa, George en hun vriendjes en familieleden, en kan verder worden aangepast met elementen zoals modderplassen, feesthoedjes en de herkenbare Peppa Pig-huis.

Blader door de foto's en beschrijvingen van de taarten in elk thema en kies het ontwerp dat het beste bij de wensen en persoonlijkheid van je kind past. Elk van deze taartthema's kan verder worden aangepast om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden tijdens de viering van

Soorten verjaardagstaarten 2 jaar

Bij het kiezen van de perfecte taart voor de tweede verjaardag van je kind, zijn er verschillende soorten taarten om uit te kiezen. Elk type taart biedt zijn eigen unieke smaak, uiterlijk en kenmerken om aan de wensen en voorkeuren van jou en je kind te voldoen. Ontdek de vier populaire soorten kindertaarten die we hieronder beschrijven:

Amerikaanse Taarten

Amerikaanse taarten zijn geïnspireerd op het echte Amerikaanse ontwerp en bieden een heerlijke combinatie van gele room en slagroomvulling. Deze taarten zijn prachtig afgewerkt met een crèmerand en gedecoreerd volgens een specifiek kinderthema. Elke taart wordt geleverd met speelgoed in het thema van de taart, zodat de jarige nog lang kan nagenieten van het speelgoed. De Amerikaanse taart kan ook gepersonaliseerd worden met de naam en leeftijd van de jarige.

Kinderslagroomtaart

Kinderslagroomtaarten zijn een klassieke en heerlijke keuze, rijkelijk afgewerkt met gekleurde hagelslag en halal gecertificeerde snoepjes. Deze taarten zijn geschikt voor iedereen en voorzien van een afbeelding in een specifiek kinderthema. Je kunt er ook voor kiezen om de afbeelding te vervangen door een eigen afbeelding. Net als bij de Amerikaanse taarten, kan ook de kinderslagroomtaart gepersonaliseerd worden met de naam en leeftijd van de jarige.

Marsepeintaarten

Marsepeintaarten lijken qua vulling en structuur op Amerikaanse taarten, maar zijn afgewerkt met een laag marsepein in plaats van crème. Deze taarten zijn eveneens gedecoreerd volgens een specifiek kinderthema en voorzien van speelgoed dat past bij het gekozen thema.

3D Taarten

3D taarten voegen een extra dimensie toe aan de feestvreugde met hun opvallende ontwerpen. Deze taarten bestaan uit twee lagen en zijn prachtig opgemaakt in vrolijke kinderthema's. Je kunt de 3D taart personaliseren met eigen teksten, zoals de naam en leeftijd van de jarige, om de taart nog specialer te maken.

Bij het kiezen van de juiste taart voor de tweede verjaardag van je kind, overweeg dan het thema, de smaakvoorkeuren en eventuele dieetbeperkingen. Elk van deze soorten taarten biedt een unieke en heerlijke manier om de verjaardag van je kleintje te vieren.

Hoeveel personen komen er op de verjaardag van jouw jarige?

Het kiezen van het juiste taartformaat is essentieel om ervoor te zorgen dat er genoeg is voor iedereen om van te genieten op de verjaardag van je kind. Afhankelijk van het aantal personen op het feest, bieden we verschillende formaten taarten aan om aan jouw behoeften te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare taartformaten en de bijbehorende opties.

8 tot 16 personen

Voor feesten met 8 tot 16 personen hebben we slagroomtaarten, Amerikaanse taarten en marsepeintaarten. De Amerikaanse en marsepeintaarten zijn verkrijgbaar in een formaat voor 16 personen. De kinderslagroomtaarten zijn beschikbaar in formaten voor 8, 12 en 16 personen. Deze formaten zijn ideaal voor kleinere, intieme vieringen met familie en vrienden.

20 tot 25 personen

Voor grotere feesten met 20 tot 25 personen zijn er verschillende opties. De Amerikaanse taarten zijn verkrijgbaar in een formaat voor 25 personen. De kinderslagroomtaart is beschikbaar voor 20 personen en de 3D taarten voor 25 personen. Dit formaat is perfect voor middelgrote feesten en bijeenkomsten met een grotere groep vrienden en familie.

35 personen

Als je een groter feest plant met 35 personen, zijn de Amerikaanse taarten in dit formaat een uitstekende keuze. Met deze optie kun je ervoor zorgen dat er voldoende taart is voor iedereen om van te genieten.

Als alternatief kunnen gasten er ook voor kiezen om twee taarten in verschillende thema's te bestellen in plaats van één grote taart. Dit kan een leuke manier zijn om variatie te bieden en tegemoet te komen aan verschillende smaakvoorkeuren of dieetbeperkingen.

Bij het kiezen van het beste taartformaat voor de verjaardag van je kind, overweeg dan het aantal gasten, de verschillende smaakvoorkeuren en eventuele dieetbeperkingen. Met de juiste keuze zorg je ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk stuk taart tijdens de viering van de speciale dag van je kind.

Personalisatie van de kindertaart

Het personaliseren van de taart voor de verjaardag van je kind maakt het feest extra bijzonder en zorgt voor een unieke en gedenkwaardige ervaring. Er zijn verschillende opties beschikbaar om de taart aan te passen aan de wensen en voorkeuren van de jarige en de gasten:

Eigen foto op de taart

Voor de 3D taarten en kinderslagroomtaarten is het mogelijk om een eigen foto toe te voegen. Kies een foto van de jarige en laat deze op de taart plaatsen om een persoonlijk en uniek ontwerp te creëren dat perfect past bij het thema van het feest.

Tekst op de taart

Voor alle kindertaarten kun je kiezen om tekst op de taart te laten zetten, zoals de naam en/of leeftijd van het kind. Dit voegt een extra vleugje persoonlijkheid toe aan de taart en helpt om het feest nog specialer te maken.

Kaartje met tekst

Als je een taart naar iemand anders opstuurt, is het natuurlijk leuk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Een kaartje met tekst biedt de mogelijkheid om een zelfgeschreven boodschap bij de taart te laten bezorgen, zodat de ontvanger weet dat je aan hen denkt op hun speciale dag.

Videoboodschap

Als alternatief voor een kaartje met tekst, kun je kiezen voor een videoboodschap. Er wordt dan een QR-code op het kaartje geplaatst, die de ontvanger kan scannen om jouw videoboodschap te bekijken. Dit is een leuke en moderne manier om een persoonlijke boodschap te delen met de jarige.

Door gebruik te maken van deze personalisatie-opties kun je de perfecte taart samenstellen voor de verjaardag van je kind. Of je nu kiest voor een foto, tekst, kaartje of videoboodschap, het personaliseren van de taart zal zeker een blijvende indruk achterlaten bij zowel de jarige als de gasten.

Bijpassende feestartikelen

Om het feest compleet te maken en het thema van de verjaardagstaart door te voeren in de rest van het feest, bieden we bijpassende feestartikelen aan. Hiermee creëer je een harmonieuze en feestelijke sfeer die zowel de jarige als de gasten zullen waarderen. Bekijk de verschillende opties hieronder:

Themaborden

Bij veel populaire kindertaarten bieden we wegwerpborden in dezelfde thema's als de taarten. Deze kleurrijke en leuke borden zijn een geweldige manier om de feesttafel op te fleuren en het thema van het feest te versterken.

Themabekers

Net als de borden, zijn er ook bijpassende wegwerpbekers in dezelfde thema's als de taarten. Deze bekers zorgen voor een extra feestelijk tintje en maken het gemakkelijk om na het feest op te ruimen.

Servetten

Om het feestplaatje compleet te maken, bieden we ook bijpassende servetten aan in dezelfde thema's als de taarten. Deze servetten zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de feestelijke sfeer en zorgen voor een mooi geheel.

Tafelkleden

Om je feesttafel echt te laten opvallen, kun je een tafelkleed bestellen in hetzelfde thema als de taart. Dit zorgt voor een mooi en samenhangend geheel dat perfect past bij de gekozen taart en feestartikelen.

Kaarsjes

Een verjaardagstaart is natuurlijk niet compleet zonder kaarsjes! Cijferkaarsen mogen dan ook zeker niet ontbreken bij een kinderverjaardag. Kies een kaars in de vorm van het cijfer '2' om de leeftijd van de jarige te vieren en de taart een feestelijke finishing touch te geven.

Door het bijbestellen van deze bijpassende feestartikelen zorg je voor een onvergetelijk en compleet feest in het gekozen thema. Hiermee maak je niet alleen de verjaardag van je kind extra bijzonder, maar zorg je ook voor een feestelijke en vrolijke sfeer die bij alle gasten in de smaak zal vallen.

Bezorgen in heel Nederland

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat de verjaardagstaart op tijd en in perfecte staat aankomt. Daarom leveren we onze taarten in heel Nederland, zodat je overal van onze heerlijke en prachtig ontworpen taarten kunt genieten. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht of een ander deel van het land woont, wij zorgen ervoor dat de taart op tijd wordt bezorgd voor het feest.

Bij het plaatsen van je bestelling kun je de gewenste afleverdatum kiezen. Op deze manier weet je zeker dat de taart op het juiste moment aankomt en vers is voor de verjaardag van je kind. Standaard wordt de taart op de gekozen datum op enig moment gedurende de dag bezorgd.

Als je een specifieker tijdstip wilt voor de levering, bieden we tegen betaling de optie aan om te kiezen voor een ochtend- of middaglevering. Zo kun je ervoor zorgen dat de taart precies op het gewenste moment aankomt, zodat je verder geen zorgen hebt op de dag van het feest.

In conclusie, met onze prachtige selectie van kindertaarten voor 2-jarigen, de mogelijkheden voor personalisatie en de bijpassende feestartikelen, zorgen wij ervoor dat de verjaardag van je kind onvergetelijk wordt. Onze betrouwbare levering door heel Nederland garandeert dat de taart op tijd en in perfecte staat op je feestlocatie aankomt. Kies voor onze heerlijke taarten en maak de verjaardag van je kind extra bijzonder!