Cijferballon Regenboog 2 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 2

Laat de tweede verjaardag van je kleintje schitteren met onze Regenboogkleurige Cijferballon '2'. Met een indrukwekkende hoogte van 81 cm na opblazen, creëert deze ballon een levendig en feestelijk middelpunt dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken.

Of je nu kiest voor een traditionele luchtinflatie of het met helium vult voor een zwevend effect, deze cijferballon '2' voegt een unieke touch toe aan je feestdecor. Kinderen zullen dol zijn op de levendige regenboogkleuren en het spannende zwevende ontwerp als je kiest voor helium!

Deze cijferballon '2' is de perfecte aanvulling op een tweede verjaardagsfeest, maar is ook veelzijdig genoeg om te combineren met onze andere cijferballonnen voor het vieren van de 20e, 21e, 22e en andere speciale datums en jubilea.

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat de taart net zo belangrijk is als de decoratie bij het vieren van een verjaardag. Daarom hebben we een breed scala aan kindvriendelijke taarten om de tweede verjaardag van je kind extra speciaal te maken. Onze taarten worden gekoeld bezorgd, zodat ze net zo vers en smakelijk zijn bij aankomst als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de cijferballon '2' bestelt, zorgen wij ervoor dat deze zorgvuldig is verpakt en per post wordt verzonden, klaar om te schitteren op het feest van je kleintje bij aankomst.

Kies onze Regenboogkleurige Cijferballon '2' voor een onvergetelijke tweede verjaardagsviering, gevuld met kleur, plezier en zoete herinneringen!