Cijferballon Regenboog 9 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 9

Zorg voor een onvergetelijke negende verjaardag voor je kind met onze Regenboogkleurige Cijferballon '9'. Met een hoogte van 81 cm na opblazen, is deze ballon een fantastische manier om een feestelijke sfeer te creëren die zowel kinderen als volwassenen zullen waarderen.

Je kunt de ballon opblazen met lucht of vullen met helium om een magisch zwevend effect te creëren dat de gasten zeker zal bekoren. Met zijn levendige regenboogkleuren is de cijferballon '9' de ster van elke feestelijke gelegenheid!

Hoewel de cijferballon '9' ideaal is voor een negende verjaardag, biedt het ook de flexibiliteit om te combineren met onze andere cijferballonnen. Maak de cijfers 90, 91, 92 en meer voor toekomstige feesten of andere speciale gelegenheden!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat een verjaardagstaart de perfecte afsluiting is van elke verjaardagsviering. Ontdek ons assortiment van overheerlijke, kindvriendelijke taarten, ontworpen om de negende verjaardag van je kind extra bijzonder te maken. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de cijferballon '9' bestelt, wordt deze veilig verpakt en per post verzonden, klaar om bij aankomst te schitteren op het feest.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '9' en maak de negende verjaardag van je kind een kleurrijk en vreugdevol evenement om te herinneren!