Cijferballon Regenboog 7 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 7

Zet de zevende verjaardag van je kind in de schijnwerpers met onze Regenboogkleurige Cijferballon '7'. Deze ballon, die na het opblazen 81 cm hoog is, brengt een explosie van kleur en vreugde in elk verjaardagsfeest.

Of je hem nu opblaast met lucht of vult met helium om een magisch zwevend effect te creëren, de cijferballon '7' zal zeker de aandacht trekken en bewondering opwekken bij alle feestgangers!

Hoewel de cijferballon '7' perfect is voor een zevende verjaardag, biedt het ook de mogelijkheid om te combineren met onze andere cijferballonnen. Creëer de cijfers 70, 71, 72 en meer voor toekomstige feesten of andere gedenkwaardige gelegenheden!

Bij BestelTaart.nl geloven we dat een verjaardagstaart de kers op de taart is van elke verjaardagsviering. Ontdek ons assortiment van overheerlijke, kindvriendelijke taarten, ideaal om de zevende verjaardag van je kind nog gedenkwaardiger te maken. We leveren onze taarten gekoeld om ervoor te zorgen dat ze bij aankomst net zo vers en lekker zijn als toen ze werden gebakken.

Wanneer je alleen de cijferballon '7' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om bij aankomst het feest te verlichten.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '7' en laat de zevende verjaardag van je kind stralen met kleur en vreugde!