Cijferballon Regenboog 6 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 6

Breng extra kleur en plezier naar de zesde verjaardag van je kind met onze Regenboogkleurige Cijferballon '6'. Met een indrukwekkende hoogte van 81 cm na het opblazen, is deze ballon de perfecte keuze om een feestelijke en kleurrijke sfeer te creëren.

De ballon kan worden opgeblazen met lucht of gevuld met helium om een betoverend zwevend effect te creëren dat zowel kinderen als volwassenen zal betoveren. Met zijn levendige regenboogkleuren is de cijferballon '6' een echte blikvanger op elk feest!

Deze cijferballon '6' is een uitstekende keuze voor een zesde verjaardag, maar biedt ook de mogelijkheid om te combineren met onze andere cijferballonnen. Creëer de cijfers 60, 61, 62 en meer voor toekomstige feesten of andere gedenkwaardige gelegenheden!

Bij BestelTaart.nl weten we dat geen verjaardag compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons uitgebreide assortiment van smakelijke, kindvriendelijke taarten, speciaal ontworpen om de zesde verjaardag van je kind nog specialer te maken. Onze taarten worden gekoeld geleverd om versheid en kwaliteit te garanderen.

Wanneer je alleen de cijferballon '6' bestelt, zorgen we ervoor dat deze zorgvuldig verpakt en per post wordt verzonden, klaar om te schitteren op het feest van je kleintje bij aankomst.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '6' en vul de zesde verjaardag van je kind met kleur, vreugde en onvergetelijke momenten!