Cijferballon Regenboog 1 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 1

Vier de eerste verjaardag van je kleintje met onze levendige en kleurrijke Regenboogkleurige Cijferballon '1'. Deze ballon, met een hoogte van 81 cm na het opblazen, is ontworpen om een speelse en feestelijke sfeer te creëren voor deze onvergetelijke mijlpaal.

De cijferballon '1' kan worden opgeblazen met lucht of helium, afhankelijk van je voorkeur. Wil je een zwevend pronkstuk? Vul de ballon met helium voor een prachtig zwevend effect dat zowel kinderen als volwassenen zal fascineren!

Deze cijferballon '1' is perfect voor eerste verjaardagen, maar kan ook worden gecombineerd met onze andere cijferballonnen om de cijfers 10, 20, 30 en meer te vormen, voor toekomstige vieringen of grotere evenementen.

Bij BestelTaart.nl geloven we dat geen eerste verjaardag compleet is zonder een speciale kindertaart. Bekijk ons assortiment van heerlijke, kindvriendelijke taarten, speciaal gemaakt om de eerste verjaardag van je kind nog gedenkwaardiger te maken. Onze taarten worden gekoeld geleverd, zodat ze bij aankomst net zo vers zijn als wanneer ze uit de oven kwamen.

Als je alleen een cijferballon bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om direct op te blazen bij aankomst.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '1' en maak de eerste verjaardag van je kind een kleurrijke en vreugdevolle gebeurtenis!

Reviews

Cijferballon Regenboog 1 Reviews

1 review

4/5 sterren

Lia van Rijn
5 maanden geleden
4/5 sterren 81 cm
leuke ballon.