Cijferballon Regenboog 3 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 3

Verlevendig de derde verjaardag van je kind met onze Regenboogkleurige Cijferballon '3'. Deze ballon, met een hoogte van 81 cm na het opblazen, is een opvallende en feestelijke aanvulling op elke verjaardagsviering.

Met de keuze om de ballon op te blazen met lucht of helium, kan je het feest aanpassen aan jouw wensen. Kies voor helium om de ballon te laten zweven, wat zeker de aandacht van de kleintjes zal trekken!

Onze cijferballon '3' is niet alleen ideaal voor een derde verjaardag, maar ook veelzijdig genoeg om te combineren met onze andere cijferballonnen. Creëer de cijfers 30, 31, 32, en meer voor toekomstige vieringen of andere speciale gelegenheden.

Bij BestelTaart.nl weten we dat elke verjaardag nog specialer wordt met de juiste taart. Ontdek ons assortiment van heerlijke, kindvriendelijke taarten, perfect voor de derde verjaardag van je kind. Wij leveren onze taarten gekoeld om de versheid en smaak te behouden.

Als je alleen de cijferballon '3' bestelt, zorgen we ervoor dat deze veilig verpakt en per post wordt verzonden, klaar om direct te schitteren bij aankomst.

Kies onze Regenboogkleurige Cijferballon '3' om de derde verjaardag van je kind te vullen met kleur, vreugde en onvergetelijke momenten!

Reviews

Cijferballon Regenboog 3 Reviews

2 reviews

5/5 sterren

K. Meester
6 maanden geleden
5/5 sterren 81 cm
Hele vrolijke, unisex ballon.
Natalie
7 maanden geleden
5/5 sterren 81 cm
Very good quality