Cijferballon Regenboog 8 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 8

Laat de achtste verjaardag van je kind fonkelen met onze Regenboogkleurige Cijferballon '8'. Deze ballon, die een hoogte van 81 cm bereikt na het opblazen, zal een feestelijk en kleurrijk tintje geven aan elke verjaardagsviering.

Vul de ballon met lucht of gebruik helium om een betoverend zwevend effect te creëren dat zeker de aandacht van alle gasten zal trekken. Met zijn levendige kleuren is de cijferballon '8' een absolute showstopper op elk feest!

Deze cijferballon '8' is de perfecte aanvulling voor een achtste verjaardag, maar kan ook gecombineerd worden met onze andere cijferballonnen om de cijfers 80, 81, 82 en meer te vormen. Ideaal voor toekomstige verjaardagen of andere bijzondere vieringen!

Bij BestelTaart.nl weten we dat een verjaardagstaart het feest compleet maakt. Blader door ons assortiment van heerlijke, kindvriendelijke taarten die speciaal zijn ontworpen om de achtste verjaardag van je kind nog gedenkwaardiger te maken. Onze taarten worden gekoeld geleverd, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de cijferballon '8' bestelt, zorgen we ervoor dat deze veilig verpakt en per post wordt verzonden, klaar om te schitteren op het feest van je kleintje bij aankomst.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '8' en zorg voor een kleurrijke, vrolijke en onvergetelijke achtste verjaardag!

Reviews

Cijferballon Regenboog 8 Reviews

1 review

5/5 sterren

mariska den Hollander
10 maanden geleden
5/5 sterren 81 cm
Super!! Echt gave ballon