Cijferballon Regenboog 5 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 5

Laat de vijfde verjaardag van je kind oplichten met onze Regenboogkleurige Cijferballon '5'. Deze ballon, met een hoogte van 81 cm na het opblazen, voegt een feestelijke en kleurrijke touch toe aan elk verjaardagsfeest.

Of je nu kiest om de ballon op te blazen met lucht of deze vult met helium voor een betoverend zwevend effect, onze cijferballon '5' zal zeker een hit zijn bij zowel kinderen als volwassenen!

Deze cijferballon '5' is de ideale aanvulling voor een vijfde verjaardag, maar is ook veelzijdig genoeg om te combineren met onze andere cijferballonnen. Creëer de cijfers 50, 51, 52 en meer voor toekomstige feesten of speciale evenementen!

Bij BestelTaart.nl geloven we dat een verjaardagstaart de finishing touch is voor elke verjaardagsviering. Ontdek ons assortiment van smakelijke, kindvriendelijke taarten, perfect om de vijfde verjaardag van je kind nog gedenkwaardiger te maken. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de cijferballon '5' bestelt, wordt deze veilig verpakt en per post verzonden, klaar om bij aankomst op het feest te schitteren.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '5' en laat de vijfde verjaardag van je kind stralen met kleur en vreugde!

Reviews

Cijferballon Regenboog 5 Reviews

1 review

5/5 sterren

Sabrina Pot
5 maanden geleden
5/5 sterren 81 cm
Prachtige ballon doorzichtig maar wel heel mooi deze wordt weer gebruikt voor 50