Cijferballon Zilver 0 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 0

Maak de tiende verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid extra indrukwekkend met onze Zilveren Cijferballon '0'. Deze ballon, die een hoogte van 86 cm bereikt na opblazen, is een verfijnde decoratie die een vleugje elegantie toevoegt aan elk evenement.

Of je nu kiest voor een statische display door de ballon met lucht te vullen, of voor een betoverend zwevend effect met helium, de zilveren cijferballon '0' zal een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je gasten hebben.

Daarnaast kunnen onze zilveren cijferballonnen gecombineerd worden om grotere getallen te vormen, zoals 10, 20, 30 en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor toekomstige evenementen!

Bij BestelTaart.nl weten we dat geen enkele viering compleet is zonder een verrukkelijke taart. Ontdek ons assortiment van smakelijke taarten, perfect voor de tiende verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. Onze taarten worden gekoeld geleverd, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '0' bestelt, zorgen we ervoor dat deze veilig verpakt en per post wordt verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest bij aankomst.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '0' en voeg een vleugje elegance toe aan elke speciale gelegenheid!