Cijferballon Regenboog 4 bestellen

  • 81 cm
    3.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Regenboog 4

Laat de vierde verjaardag van je kind schitteren met onze Regenboogkleurige Cijferballon '4'. Deze ballon, met een hoogte van 81 cm na het opblazen, geeft een speelse en levendige touch aan elke feestelijke gelegenheid.

Vul de ballon met lucht of helium voor een aanpasbaar feestelement dat de kleintjes zeker zal aanspreken. Kies voor helium om de ballon te laten zweven, waardoor een betoverend effect ontstaat dat een glimlach op ieders gezicht zal toveren!

Onze cijferballon '4' is perfect voor een vierde verjaardag, maar kan ook gecombineerd worden met onze andere cijferballonnen om de cijfers 40, 41, 42 en meer te creëren. Ideaal voor toekomstige verjaardagen of andere speciale vieringen!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat een verjaardag niet compleet is zonder de perfecte taart. Ontdek ons assortiment van heerlijke, kindvriendelijke taarten, speciaal ontworpen om de vierde verjaardag van je kind extra speciaal te maken. Onze taarten worden gekoeld geleverd, zodat ze bij aankomst net zo smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Wanneer je alleen de cijferballon '4' bestelt, zorgen we ervoor dat deze zorgvuldig verpakt en per post wordt verzonden, klaar om bij aankomst op het feest te schitteren.

Kies voor onze Regenboogkleurige Cijferballon '4' en vul de vierde verjaardag van je kind met kleur, vreugde en onvergetelijke herinneringen!