Cijferballon Goud 8 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 8

Laat de achtste verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid schitteren met onze Gouden Cijferballon '8'. Deze ballon, die een hoogte van 86 cm bereikt na opblazen, ademt elegantie en vreugde uit en wordt het hoogtepunt van elke viering.

Vul de ballon met lucht of kies voor een betoverend zwevend effect door hem met helium te vullen. De glanzende gouden tint van de cijferballon '8' zorgt ervoor dat hij opvalt op je feest.

Daarnaast kunnen onze gouden cijferballonnen gecombineerd worden om grotere getallen te vormen, zoals 80, 81, 82 en meer. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor toekomstige evenementen en vieringen!

Een feest is niet compleet zonder een overheerlijke taart. Bij BestelTaart.nl hebben we een breed assortiment van smakelijke taarten, ideaal voor de achtste verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en verrukkelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Gouden Cijferballon '8' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om het stralende middelpunt van jouw feest te worden.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '8' en voeg een vleugje luxe toe aan elke speciale gelegenheid!