Cijferballon Zilver 9 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 9

Maak de negende verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid onvergetelijk met onze Zilveren Cijferballon '9'. Deze betoverende ballon, met een hoogte van 86 cm na opblazen, voegt een magische touch toe aan elk feest.

Of je nu kiest voor een statische display door de ballon met lucht te vullen, of voor een zwevend effect met helium, de zilveren cijferballon '9' zal zonder twijfel de ster van je feest zijn.

Onze zilveren cijferballonnen kunnen ook gecombineerd worden om andere getallen te vormen, zoals 90, 91, 92 en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor toekomstige vieringen!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat geen feest compleet is zonder een overheerlijke taart. Ontdek ons assortiment van smakelijke taarten, perfect voor de negende verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '9' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te stralen op jouw feest.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '9' en voeg een magische touch toe aan elke speciale gelegenheid!