Cijferballon Goud 2 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 2

Geef je feest een gouden randje met onze Gouden Cijferballon '2'. Deze ballon, die een indrukwekkende 86 cm hoog wordt na opblazen, brengt een feestelijke sfeer die zeker indruk zal maken op de gasten.

Opblazen kan met lucht, of voor een extra speciaal effect, vul de ballon met helium om hem te laten zweven. De glanzende gouden kleur maakt de cijferballon '2' tot het middelpunt van elke feestelijke gelegenheid!

Deze ballon is perfect voor het vieren van een tweede verjaardag of jubileum, maar kan ook gecombineerd worden met onze andere gouden cijferballonnen om de getallen 20, 21, 22 en meer te creëren. Een geweldige keuze voor toekomstige vieringen!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat een viering niet compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons assortiment van smakelijke taarten, ideaal voor de tweede verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de Gouden Cijferballon '2' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te stralen op jouw speciale gelegenheid.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '2' en voeg een sprankelend accent toe aan elke viering!