Cijferballon Goud 7 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 7

Maak de zevende verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid extra betoverend met onze Gouden Cijferballon '7'. Deze ballon, met een hoogte van 86 cm na opblazen, is een opvallende decoratie die een vleugje glamour toevoegt aan elk evenement.

Of je nu de ballon opblaast met lucht, of voor een magisch zwevend effect vult met helium, de gouden cijferballon '7' zal zonder twijfel het middelpunt van je feest zijn.

Daarnaast kunnen onze gouden cijferballonnen gecombineerd worden om grotere getallen te creëren, zoals 70, 71, 72 en meer, wat ze een fantastische keuze maakt voor toekomstige feesten!

Bij BestelTaart.nl weten we dat geen enkele viering compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons assortiment van smakelijke taarten, perfect voor de zevende verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. Onze taarten worden gekoeld geleverd, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de gouden cijferballon '7' bestelt, zorgen we ervoor dat deze veilig verpakt en per post wordt verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest bij aankomst.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '7' en geef een glamoureuze touch aan elke speciale gelegenheid!