Cijferballon Goud 6 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 6

Voeg een vleugje glamour toe aan de zesde verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid met onze Gouden Cijferballon '6'. Deze ballon, die tot een hoogte van 86 cm opgeblazen kan worden, zorgt voor een schitterende en feestelijke sfeer bij elke viering.

Vul de ballon met lucht of kies voor een betoverend zwevend effect door hem met helium te vullen. De glanzende gouden tint van de cijferballon '6' maakt het tot een onweerstaanbare blikvanger voor je feest.

Bovendien kunnen onze gouden cijferballonnen gecombineerd worden om grotere getallen te vormen, zoals 60, 61, 62 en meer. Dit maakt ze een fantastische keuze voor toekomstige evenementen en vieringen!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat geen enkele viering compleet is zonder een overheerlijke taart. Ontdek ons assortiment van verrukkelijke taarten, perfect voor de zesde verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Gouden Cijferballon '6' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '6' en breng een sprankelend accent naar elke speciale gelegenheid!