Cijferballon Goud 5 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 5

Transformeer de vijfde verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid in een glanzende viering met onze Gouden Cijferballon '5'. Deze ballon, die een hoogte van 86 cm bereikt na opblazen, straalt elegantie en feestvreugde uit bij elke gelegenheid.

Of je nu de ballon vult met lucht of voor een betoverend effect kiest om hem met helium te laten zweven, de gouden cijferballon '5' zal ongetwijfeld het hoogtepunt van je feest zijn.

Bovendien kunnen onze gouden cijferballonnen gecombineerd worden om grotere getallen te vormen, zoals 50, 51, 52 en meer. Dit maakt ze een geweldige keuze voor toekomstige evenementen en vieringen!

Een heerlijke taart is de perfecte aanvulling op elke viering, en bij BestelTaart.nl hebben we een breed assortiment om uit te kiezen. Ideaal voor de vijfde verjaardag van je kind of elke andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Gouden Cijferballon '5' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om jouw feest op te lichten.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '5' en maak van elke speciale gelegenheid een glanzende viering!