Cijferballon Goud 9 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 9

Zorg voor een gouden afsluiting van een decennium of markeer de negende verjaardag van je kind met onze Gouden Cijferballon '9'. Met een hoogte van 86 cm na opblazen, zal deze ballon zeker een glanzend middelpunt vormen bij elke speciale gelegenheid.

Of je de ballon nu met lucht vult of voor een zwevend effect kiest door hem met helium te vullen, de gouden cijferballon '9' zal ongetwijfeld de ster van je feest zijn.

Daarnaast kunnen onze gouden cijferballonnen gecombineerd worden om grotere getallen te vormen, zoals 90, 91, 92 en meer, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor toekomstige vieringen!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat een heerlijke taart de kroon op elke viering is. Ontdek ons assortiment van smakelijke taarten, perfect voor de negende verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de Gouden Cijferballon '9' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '9' en geef een gouden glans aan elke speciale gelegenheid!