Cijferballon Zilver 3 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 3

Breng je viering naar een hoger niveau met onze Zilveren Cijferballon '3'. Deze ballon, met een hoogte van 86 cm na opblazen, voegt een schitterende touch toe aan de derde verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid.

Vul de ballon met lucht voor een statische display, of kies voor een betoverend zwevend effect door helium toe te voegen. De zilveren cijferballon '3' zal ongetwijfeld alle ogen op zich gericht krijgen op je feest.

Daarnaast kunnen onze zilveren cijferballonnen gecombineerd worden om andere getallen te vormen, zoals 30, 31, 32 en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor toekomstige vieringen!

Bij BestelTaart.nl weten we dat geen feest compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons assortiment van verrukkelijke taarten, perfect voor de derde verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '3' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '3' en voeg een sprankelende touch toe aan elke speciale gelegenheid!