Cijferballon Zilver 4 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 4

Geef je viering een upgrade met onze Zilveren Cijferballon '4'. Met een hoogte van 86 cm na opblazen voegt deze ballon een stijlvol accent toe aan de vierde verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid.

Vul de ballon met lucht voor een statische display, of laat hem zweven met een vleugje magie door helium toe te voegen. De zilveren cijferballon '4' zal ongetwijfeld het middelpunt van aandacht zijn op je feest.

Onze zilveren cijferballonnen kunnen ook gecombineerd worden om andere getallen te vormen, zoals 40, 41, 42 en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor toekomstige feesten!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat geen feest compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons assortiment van verrukkelijke taarten, perfect voor de vierde verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '4' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te stralen op jouw feest.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '4' en breng een stijlvol accent naar elke speciale gelegenheid!