Cijferballon Zilver 6 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 6

Maak je zesde verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid onvergetelijk met onze Zilveren Cijferballon '6'. Met een hoogte van 86 cm na opblazen, is deze ballon een feestelijke decoratie die een sprankelende touch toevoegt aan elk evenement.

Of je nu kiest voor een statische display door de ballon met lucht te vullen, of voor een zwevend effect met helium, de zilveren cijferballon '6' zal ongetwijfeld het stralende middelpunt van je feest zijn.

Daarnaast kunnen onze zilveren cijferballonnen gecombineerd worden om andere getallen te vormen, zoals 60, 61, 62 en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor toekomstige feesten!

Bij BestelTaart.nl begrijpen we dat geen feest compleet is zonder een heerlijke taart. Ontdek ons assortiment van smakelijke taarten, perfect voor de zesde verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en smakelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '6' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '6' en voeg een sprankelende touch toe aan elke speciale gelegenheid!