Cijferballon Zilver 1 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Zilver 1

Verhoog de vreugde van de eerste verjaardag van je kind, een jubileum of een andere speciale gelegenheid met onze Zilveren Cijferballon '1'. Deze ballon, met een hoogte van 86 cm na opblazen, is een opvallende decoratie die een sprankelende touch toevoegt aan elk evenement.

Of je nu de ballon opblaast met lucht, of voor een magisch zwevend effect vult met helium, de zilveren cijferballon '1' zal zonder twijfel het middelpunt van je feest zijn.

Onze zilveren cijferballonnen kunnen ook gecombineerd worden om andere getallen te vormen, zoals 10, 11, 12 en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor toekomstige vieringen!

Bij BestelTaart.nl weten we dat geen eerste verjaardag compleet is zonder een speciale kindertaart. Bekijk ons uitgebreide assortiment van heerlijke kindertaarten, ideaal voor de eerste verjaardag van je kind. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en verrukkelijk zijn als toen ze uit de oven kwamen.

Als je alleen de Zilveren Cijferballon '1' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om het stralende middelpunt van jouw feest te worden.

Kies voor onze Zilveren Cijferballon '1' en voeg een sprankelende touch toe aan elke speciale gelegenheid!

Reviews

Cijferballon Zilver 1 Reviews

1 review

4/5 sterren

Tinda Bishoni
2 maanden geleden
4/5 sterren 86 cm
Super services