Sinterklaas Sfeerfoto

Sinterklaas taart bestellen

  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland
  • Gekoeld bezorgd Gekoeld bezorgd
  • Vers gebakken taart Vers gebakken
  • Bezorging heel nederland Heel Nederland

Sinterklaas taart aanbod

Sint Nicolaas Layer Cake Royaal
Niet leverbaar
5/5 sterren (3)
46.95
Sinterklaas Donuts
Niet leverbaar
5/5 sterren (1)
22.95
Sinterklaas Marsepeintaart
Niet leverbaar
4/5 sterren (2)
24.95
Sinterklaas Chocoladetaart
Niet leverbaar
3.67/5 sterren (3)
24.95
Speculaas Red Velvet Taartje
Niet leverbaar
4/5 sterren (1)
19.95
Piet Petit Fours
Niet leverbaar
24.95
Pieten Zak Taart
Niet leverbaar
4.41/5 sterren (22)
19.95
Speculaaspop
Niet leverbaar
vanaf
12.95
Roomboter Amandelletter 500 gram
Niet leverbaar
17.95
Roomboter Amandelstaaf
Niet leverbaar
14.95

Ben je op zoek naar een heerlijke Sinterklaas taart?Wat ruikt het toch heerlijk in onze bakkerij. Bij BestelTaart.nl worden alle banketstaven, taarten en andere baksels namelijk met de hand gemaakt! Onze lekkernijen maken jouw heerlijk avondje compleet.

Vol verwachting klopt ons hart.

Sinterklaas taart

Als je aan Sinterklaas denkt dan denk je natuurlijk aan alle heerlijke lekkernijen die dan voorbij komen. Bij BestelTaart.nl hebben we heerlijke taarten in Sinterklaas thema. Zo hebben we een heerlijke Sint Nicolaas Layer Cake. Dit is een Sinterklaas drip taart met chocolade crème vulling en prachtig gedecoreerd. Ook de Pieten Zak taart is een erg leuke taart voor tijdens de sinterklaasperiode. Deze taart heeft een buitenkant van marsepein en is onder andere gedoceerd met pepernoten.

Sinterklaas bakkerij

Naast onze speciale Sinterklaas taarten hebben we natuurlijk ook echte Sinterklaas klassiekers in ons assortiment. Denk hierbij aan de speculaaspop en roomboter amandelstaaf. Ook hebben we roomboter amandelletters waar je de keuze hebt uit alle letters van het alfabet!

Sinterklaas taart thuis bezorgd

Onze Sinterklaas taarten en andere producten worden altijd vers en gekoeld thuisbezorgd. Zo heb je dus altijd een taart van topkwaliteit. De producten worden bezorgd vanaf een aantal dagen voor Pakjesavond. Eerder bestellen is wel mogelijk. Je kunt dan zelf kiezen welke datum je de lekkernijen in huis wil hebben.

Heerlijke taarten voor iedere feestdag

Naast ons Sinterklaas aanbod, ben je bij BestelTaart.nl ook voor andere populaire feestdagen aan het juiste adres. Dus ben je voor later in december ook op zoek naar een passende Kerst taart of heerlijke oliebollen of appelbeignets voor tijdens Oud en Nieuw? BestelTaart.nl heeft een uitgebreid assortiment taarten voor elke gelegenheid.