Oranje Soes bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Oranje Soes

Deze heerlijke soesjes zullen in de smaak vallen op Koningsdag! Deze heerlijke hapjes van bladerdeeg zijn gevuld met verse slagroom en hebben een lekker zoet laagje oranje glazuur, afgetopt met een toefje slagroom  en natuurlijk een Koningsdag decoratie. Smakelijk!

Ingrediënten +

room, EI, water, suiker, TARWEbloem, dierlijk vet, lactose, weipoeder, melkpoeder (magere), vitamine A, vitamine D3, olie, enzymen(TARWE), Plantaardig Vet(plantaardig vet), vruchten(mandarijn), emulgatoren(E492, E471, E322), voedingszuur(E263), antioxidant(E300), Aroma(melk, vanilline), Kleurstof(E160a, E120), stabilisatoren(E407), Meelverbeteraar(E300), conserveermiddelen(E202)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat de gratis vrijmarkt in Amsterdam één van de grootste vlooienmarkten ter wereld is? Er verschijnen kleedjes en kramen in elke straat en openbare ruimte, waar stadsbewoners en -bezoekers van alle leeftijden een dagje marktkoopman/vrouw zijn. De één zijn troep is de ander zijn schat! En natuurlijk is het ook hartstikke gezellig ;)

Reviews

Oranje Soes Reviews

2 reviews

4/5 sterren

Mw. M.E. Bons
2 jaar geleden
5/5 sterren 9 personen
super lekker en een goede bezorging
Elisabeth Koolschijn
2 jaar geleden
3/5 sterren 9 personen
Prima product - slecht gepresenteerd doordat de gebakjes allemaal beschadigd waren tijdens transport.