Red Velvet Cake bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Red Velvet Cake

Red Velvet Cake is een traditionele Amerikaanse taart en zeer geliefd. Dit komt omdat deze taart niet alleen een fluweel zachte textuur heeft op de tong maar ook omdat het gewoonweg een prachtig stuk gebak is. Het strakke witte uiterlijk van de roomkaas glazuur heeft een prachtig contrast met de rode lagen cake in het midden van de taart. 
Deze combinatie van pracht en smaak maakt dit een van de beste taarten in ons assortiment!


Ingrediënten +

suiker, roomboter, TARWEbloem, EI, water, kaas(MELK), dextrose, MELKpoeder, cacaoboter, tarwezetmeel, cacaopoeder (magere), karneMELKpoeder, glucosestroop, melkpoeder (magere), olijfpitten (gemalen), weipoeder, zout, MELKeiwitten, vanilline, invertsuikerstroop, enzymen(TARWE), citroensap, Plantaardige Olie(plantaardige olie, raapzaad), Noten(hazelnoten), Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), Rijsmiddelen(E450, E336, E500), emulgatoren(E471, e322(SOJA)), conserveermiddelen(E202, E200), Kleurstof(E172, E120), Aroma(aroma), Verdikkingsmiddelen(E415, E410), Natuurlijk Aroma(vanille)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat de red velvet cake vrij recent(laatste 20 jaar) stukken populairder is geworden, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.