Marsepeintaart bestellen

 • 10 tot 12 personen
  21.95
 • 20 personen
  36.95
 • 25 personen
  44.95
 • 35 personen
  63.95
Busje Bezorgen vanaf 6.95

Leuke extra's

 • Foto / logo
  + 4.95
 • Kaartje met tekst
  + 2.50
 • Tekst op de taart
  + 2.50

Aantal

 • Vandaag voor 17:00 besteld, morgen gekoeld bezorgd.
 • Bezorgkosten zijn afhankelijk van het gekozen tijdvenster.
 • De bestelling kan ook kosteloos afgehaald worden bij ons locatie in Haarlem.

Marsepeintaart

De marsepeintaart is één van de mooiste taarten uit het assortiment. Met marsepein kun je de taart heel strak afwerken. En onze banketbakkers kunnen dit, want die zijn er in gespecialiseerd. Hierdoor is deze taart heel geschikt om te versieren met bijvoorbeeld een foto of logo. Ook natuurlijk erg leuk voor kinderfeestjes

Uiteraard ziet de marsepeintaart er niet alleen goed uit. Hij smaakt ook geweldig. De cake die we gebruiken, maken we lekker luchtig. Dit combineren we met een vulling van vers gemaakte slagroom en frambozen/bessenjam. Je zal er dus echt het mes in moeten zetten, hoe mooi hij er ook uit ziet. 

Ingrediënten +

Allergenen +

Wist je dat het eerste gebruik van marsepein al uit de middeleeuwen stamt. Het is vanuit het verre oosten naar Europa gekomen. Bij ons in Nederland is het echt populair geworden sinds de zeventiende eeuw, en wel door Sint-Nicolaas. Hij was naast kindervriend namelijk ook “huwelijksmakelaar”. Naast beschermheilige van kinderen was hij dit ook voor ongehuwde vrouwen en geliefden. Op 6 december, zijn naamdag, mochten jongens met marsepein de liefde verklaren aan een meisje. Marsepein was dus eigenlijk de valentijnskaart van tegenwoordig.

Reviews

Marsepeintaart Reviews

Marsepeintaart

18 reviews

4.56/5 sterren

Alex
24 dagen geleden
5/5 sterren 20 personen
Geweldig, alles was perfect! De foto’s op de taarten, smaakte overheerlijk en communicatie was geweldig , hoeveel sterren???? 10 sterren
Herman Nap
één maand geleden
5/5 sterren 10 tot 12 personen
snelle levering. keurig op tijd en super lekker.
Ine en Erik
2 maanden geleden
2/5 sterren 10 tot 12 personen
Helaas niet wat we hadden verwacht. We hebben speciaal slagroom en gele room besteld aangezien onze zoon allergisch is voor veel soorten rood fruit. We kregen slagroom met jam geleverd. De jam was rood. Jammer op de verjaardag van juist mijn zoon en er geen tijd meer is om wat anders te regelen.
Roepa Ramsaransing
2 maanden geleden
3/5 sterren 10 tot 12 personen
Ik heb al eerder soort gelijke taart van uw bakkerij gegeten die lekkerder van smaak was. Ditmaal was het marsepein aan de taaie kant en wat dikker van textuur. Bovendien heb er meer jam dan gele room in geproefd. De vorige keer zat er meer gele room tussen de lagen, wat lekkerder smaakte.
Mw Dorré
3 maanden geleden
5/5 sterren 10 tot 12 personen
Looove it❤