Cijferballon Goud 4 bestellen

  • 86 cm
    2.95
Busje Bezorging vanaf 3.95

Aantal

Bezorgen

  • Dit product wordt in een brievenbuspakketje bezorgd.
  • Bestel je ook verse producten? Dan bezorgen we alles gekoeld.
  • Bezorgkosten € 3.95 per product.
  • Levering in heel Nederland vanaf dinsdag t/m zaterdag.
  • Bestel uiterlijk 17:00 voor levering morgen.

Cijferballon Goud 4

Verlicht de vierde verjaardag van je kind, een jubileum of elke andere speciale gelegenheid met onze Gouden Cijferballon '4'. Deze ballon, die een indrukwekkende 86 cm hoog is na opblazen, zorgt voor een luxe en feestelijke sfeer op elk evenement.

Je kunt de ballon opblazen met lucht of vullen met helium voor een majestueus zwevend effect. De glanzende gouden tint van de cijferballon '4' maakt het tot een onweerstaanbare eyecatcher voor je feest.

Onze gouden cijferballonnen kunnen ook gecombineerd worden om grotere getallen te creëren, zoals 40, 41, 42 en meer, wat ze een uitstekende keuze maakt voor toekomstige vieringen!

Geen feest is compleet zonder een smakelijke taart, en bij BestelTaart.nl hebben we een breed assortiment om uit te kiezen. Perfect voor de vierde verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. We leveren onze taarten gekoeld, zodat ze bij aankomst net zo vers en heerlijk zijn als toen ze werden gebakken.

Als je alleen de gouden cijferballon '4' bestelt, wordt deze zorgvuldig verpakt en per post verzonden, klaar om te schitteren op jouw feest.

Kies voor onze Gouden Cijferballon '4' en laat je viering stralen met een vleugje luxe!